ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 http://www.wow-stats.info/bgwr03.html oyun gerçekten çok dengeli. haritaların saçmalıklarını geçtim, human'a beleş trinket vermek gerçekten süper fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Brezilyadaki iyi pvpcileri ally tarafında toplanmış olmaları mümkün Türklerin %90'ı horde oynuyor Çoğunluğu, horde daha iyi olduğu için değil herkes horde oynadığı için horde seçiyor. PvP yapan bütün arkadaşların ALLY olsa ve gidip horde karakter açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Trinketle alakasi yok su olayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 sade brezilya mı abi? orada tüm ülkeler var. strand haricinde hangisinde horde önce? isle of conquest %80 win rate var ally'da http://www.wow-stats.info/FIG/BGwinRatiosBG_de_DE.png şu almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Fin said: Trinketle alakasi yok su olayin trinketin alakası şu, human'ın böyle bir şeye ihtiyacı mı vardı? hiç pvp itemı olmayan bi adam bile kafadan ekstra bi slot ve 1600 honorla başlıyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 peki neden ally oynamıyosun bu kadar muhteşemse? veya ally olsan 1500 ratingden 2500 ratinge mi çıkıcaksın aynı karakterin humanıyla? ayno ratingler 2 sene önce yapıldığında tam tersi idi. horde BG sıraları uzun ally sıraları instanttı. Sıra beklemek sitemeyen çoğunluk ally a geçti , bugünkü denge ortaya çıktı. ufak ufak 1-2 sene sonra tekrar horde a dönecektir ibre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 tunch said: peki neden ally oynamıyosun bu kadar muhteşemse? veya ally olsan 1500 ratingden 2500 ratinge mi çıkıcaksın aynı karakterin humanıyla? ayno ratingler 2 sene önce yapıldığında tam tersi idi. horde BG sıraları uzun ally sıraları instanttı. Sıra beklemek sitemeyen çoğunluk ally a geçti , bugünkü denge ortaya çıktı. ufak ufak 1-2 sene sonra tekrar horde a dönecektir ibre. trinket olayı aşırı etki etmiyor ( yani 1.5k rating skillinde bir adamı 2.5k yapmıyor) doğru fakat iyi oyuncu(pvp) kitlesinin o tarafa kaymasına yol açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Human racial saçma sapan birşey.. Resmen fazladan item takıyor adamlar. Ayrıca uzatmaya gerek yok, Horde -----> pve Alliance---> pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 e bı tarafta cucler var diğer tarfta sadece tauren var normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 etkilemez olur mu, pvp'cilerin alayı ally'a gecti iste. bg dengesizliginden bahsediyoruz burada arena 2.2 ratingden degil. savunmanız bile komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 valla alliance ta ashran sırası 1 buçuk saat. Horde ol dayak yiyerek honor kas daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Tw de bile inanilmaz sayida gecis oldu ally tarafina, duratorda tokatladigim her nab rogue ally olarak saldiriyo. Bg de en buyuk dengesizlik healer sayisi, nerde o efsane horde healerlar. Dayak yiye yiye bir hal olduk. Herkes mi dps olur arkadas...burdan horde healerlara sesleniyorum. Bg de gobowah war gorurseniz heal atin hipneler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 eşleştirme sistemi bir garip, 10 kişilik bg'de karşıya(horde) 3 healer atarken bir tarafa(ally) hiç atmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 tunch said: peki neden ally oynamıyosun bu kadar muhteşemse? veya ally olsan 1500 ratingden 2500 ratinge mi çıkıcaksın aynı karakterin humanıyla? ayno ratingler 2 sene önce yapıldığında tam tersi idi. horde BG sıraları uzun ally sıraları instanttı. Sıra beklemek sitemeyen çoğunluk ally a geçti , bugünkü denge ortaya çıktı. ufak ufak 1-2 sene sonra tekrar horde a dönecektir ibre. Arena değil yahu mevzu. Rbg de değil bir yere kadar çünkü Haritadaki dezavantajları taktikle oynadığın zaman Önemsiz hale getirebiliyorsun. Normal bg'lerde inanılmaz bir ally üstünlüğü var. Üstte istatikler de var. %80-20 oran olan bg var oyunda sen kalkmış ally oyna diyorsun. E sevmiyorum. Oyun bana asgari de olsa bir denge sunmak zorunda. Buna da mi itiraz etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Oranlara bakınca eski 1 gün süren Av lerin olmadıgını dusunuyorum,doğrumudur acaba? yüzde 14 ratıo baya dusukmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Uzun zamandır Bg girmeyen bir ally olarak şokları yaşıyorum. Ulan Bg lerden soğumuştum. Tekrar ufaktan başlayayım bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 1 ay sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 miyaw33 said: Oranlara bakınca eski 1 gün süren Av lerin olmadıgını dusunuyorum,doğrumudur acaba? yüzde 14 ratıo baya dusukmus o coktan kalktı, orandan filan degil direk av'yi degistirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 2 aydır girmedim duzgun olarak oyuna ama en son sövüyordum bir ally olarak hep yenilmekten değişti ise bir bakayımda gecen sıra almak istedigimde bg ye 10 dk demişti.ashran ise 30 dk da falan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 mmo'larda random bg seven biriyim ama yeminle wow eziyet haline geldiği için bıraktıydım uzun süredir. (horde'um) aklıma şu geldi, eskiden her yer bottu herkes harita ortasında dövüştüğü için objective yapamıyorduk.. bu grafiklerin başlangıç tarihini ben bulamadım. belki bot sonrası bu oranlar düzelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar