Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takım Bayrakları

Lucas

Öne çıkan mesajlar

tuttuğumuz takımların bayrakları,futbol ve basketbol bölümlerindede nick'imizin altında gözükücekmi ? bence bu uyguluma bu bölümlerdede olursa gayet güzel olur.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

bence olmamalı. karşı yorum yapan kişiler önce bayrağa sonra yazılaa bakıyor ve tarafsız bir yorum olsa bile işi taraflı olmaya döküyor.

aynı şekilde kendi takımını eleştireceği noktalarda yanındaki bayrapğın getirdiği psikoloji ile düşündüklerini tam anlamıyla açıklayamayan arkadaşlar olduğunada inanıyorum.

böylesi çok daha iyi bence. kişinin hangi takımı tuttupu zaten 3-5 mesaj sonunda belli oluyor.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 24 Ocak 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
bence olmamalı. karşı yorum yapan kişiler önce bayrağa sonra yazılaa bakıyor ve tarafsız bir yorum olsa bile işi taraflı olmaya döküyor.

aynı şekilde kendi takımını eleştireceği noktalarda yanındaki bayrapğın getirdiği psikoloji ile düşündüklerini tam anlamıyla açıklayamayan arkadaşlar olduğunada inanıyorum.

böylesi çok daha iyi bence. kişinin hangi takımı tuttupu zaten 3-5 mesaj sonunda belli oluyor.

+1.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 24 Ocak 2005 17:09 tarihinde demiş ki:

böylesi çok daha iyi bence. kişinin hangi takımı tuttupu zaten 3-5 mesaj sonunda belli oluyor.

+12122[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...