kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bende bu var hayatımda mausumdan sonra pişman olmadığım tek şey gibi http://www.amazon.com/Sennheiser-350-Performance-Discontinued-Manufacturer/dp/B008O510Y8/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1443511855&sr=8-5&keywords=sennheiser+gaming+headset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Logitech G430 almayında ne alırsanız alın!Aldım pişmanım.. -ses kartı seçiyor çok kötü -düzgün ses alabilmek için çok ince ayar yapmak gerek programa -7.1 mi o da ne lan! -bende arada takılma,kendi ses kartı ile kullandığımda uğuldama yapıyor -default bi sorunla geliyor oda şu mikrofunu açtığınızda kendi sesinizi duymanız(kendi ses kartı ile) lol sevmedim ben gamescom dan sonra çok sorunlu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 logitech kulaklıkların en güzel yanı sanırım sağlam dayanıklılıkta baya. senheiser ama çok narin. geçen sene üstüne oturmuştum eskisinin kırılmıştı akdhjgasd. ama üstüne oturmasanda takıp çıkarırken korkuyodum. bu son aldığımda o dert yok metalden yapmışlar sağı solu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 aynen abi aynen genişliği ayarlamak için kullanılan kemer bildiğin çelik :) kırmak için baya efor gerek yani.. dediğim sıkıntılar hep kendi ses kartı ile kullanımlar sırasında çıkan sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar