vimpir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Siteden baktıklarım eski adresler sanırım, güncel ip adreslerini nerden öğrenebilirim, yada birisi yazabilirmi buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 up.. bana da lazım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ne işe yarıyor bu dns?[signature][hline]Firearrow the Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 otomatik dns alma olayını seçin modeminizin software inden... telekom artık vermiyor ip adreslerini.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 evet otomatik seçin, şu ankiler: 212.156.4.6 212.156.4.7[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 iide dns nie kullanıyosunuzki kendisi alsın ben hiç bir zaman herhangi bir ağda kendim dns yada ip tanımlamam[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 otomatik dns alma olayını seçin modeminizin software inden... telekom artık vermiyor ip adreslerini. +1[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: yevaud, 24 Ocak 2005 22:54 tarihinde demiş ki: iide dns nie kullanıyosunuzki kendisi alsın ben hiç bir zaman herhangi bir ağda kendim dns yada ip tanımlamam Eğer daha çabuk cevap veren bir dns mevcut ise yapman gerekebiliyor ancak netten gördüğünüz her dns yi denemeyin bazıları fake olarak açılıyor çoğu adres için başka dns lere gönderirken mail adresleri için kendi belirlediği fake sitelere gönderebiliyorlar burada ssl ye dikkat etmek gerekiyor tabiki. Veyahut dhcp de meydana gelecek replike veya bambaşka problemlerden dolayı dns alamayabilir veya eski dns alabilirsiniz o zamanda elle girmek gerekecektir. Bunların dışında lan ve wan bağlantılarda da ayrıca elle girmek gerekebilir. Sağlamsa bırakın otomatik alsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar