mikado Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Merhaba arkadaslar, ekran kartim directx 9'u desteklemedigi icin simdilik idare edecek ucuz bir ekran karti bakiyorum. 128Mb Giga-byte Ati 9550 128Mb Winfast GF FX5200 Asus 5200 DVI 128Mb Giga-byte FX5200 ve 5200 DVI buldum.. Simdi; mainboard'um giga-byte o yuzden giga-byte alsam daha uygun olur sanirim.. Hangisini onerirsiniz arkadaslar ve farklari ne olur? Ve son olarak DVI ne farkeder, daha dogrusu nedir? Simdiden saolun..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Şimdi tam anlaşılmıyor, directx 9'lu bir kart mı almak istiyorsun? O zaman FX5200'lerin directx 9 desteği bulunmuyor. Ayrıca anakartının markası ile ekran kartının aynı olmasının fazla bir getirisi olacağını düşünmüyorum[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Evet directx 9'u destekleyen bir kart almak istiyorum, 5200'lerin destekledigini biliyordum yoksa yanlis mi biliyorum? Bu durumda geriye sadece ati 9550 kaliyor..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu arada büyük bir hata yapmışım seni yanlış yönlendirmeyeyim, FX5200'leri inceledim ve DX9 desteği olduğunu gördüm. (başka bişeyle karıştırdım galiba ama neyse :-?) DVI da Digital Visual Interface çıkışı olup LCD'lere bağlamak için kullanılıyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 5200 almayın , gelecekte pişman olursunuz. şimdiden paraya biraz daha kıyıp modeli yükseltin.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 fx5200 bir saçmalık bence. fix bilgisayar almak zorunda kaldığım için adam kakaladı bana. ama gördüğüm kadarıyla ti4200'den bile yavaş bu kart. directx 9 desteği var doğrudur, ama directx9 oyunlarını ti4200'ümden yavaş çalıştırıyor. geforce mx serisi ve fx5200, fiyat olarak ucuz olduğu için çok rağbet görüyor ama kalite açısından feci, oyunları 5-10 fps ile oynamak istiyorsanız tabii en iyi kart bunlar :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hmm.. Peki ati 9550 nasil bir kart, yani fx5200 yerine tercih edilir mi?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 başarılı olduğunu duydum 9550'nin. ama deneyen gören biri yazsın daha iyi.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet 9550 iyi bir karttır onu bi de overclock ettın mı 9600 seviyesine ulasabilir o kart. gayet de perfoırmans alırısn.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Anlasilmistir.. Cok tesekkurler arkadaslar.. Itiraz yoksa 9550 aliyorum :D[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. [Bu mesaj mikado tarafından 25 Ocak 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar