Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aralarindaki fark nedir?

mikado

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar, ekran kartim directx 9'u desteklemedigi icin simdilik idare edecek ucuz bir ekran karti bakiyorum.

128Mb Giga-byte Ati 9550
128Mb Winfast GF FX5200
Asus 5200 DVI
128Mb Giga-byte FX5200 ve 5200 DVI buldum..

Simdi; mainboard'um giga-byte o yuzden giga-byte alsam daha uygun olur sanirim.. Hangisini onerirsiniz arkadaslar ve farklari ne olur? Ve son olarak DVI ne farkeder, daha dogrusu nedir? Simdiden saolun..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi tam anlaşılmıyor, directx 9'lu bir kart mı almak istiyorsun? O zaman FX5200'lerin directx 9 desteği bulunmuyor. Ayrıca anakartının markası ile ekran kartının aynı olmasının fazla bir getirisi olacağını düşünmüyorum[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada büyük bir hata yapmışım seni yanlış yönlendirmeyeyim, FX5200'leri inceledim ve DX9 desteği olduğunu gördüm. (başka bişeyle karıştırdım galiba ama neyse :-?)

DVI da Digital Visual Interface çıkışı olup LCD'lere bağlamak için kullanılıyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

fx5200 bir saçmalık bence.
fix bilgisayar almak zorunda kaldığım için adam kakaladı bana.
ama gördüğüm kadarıyla ti4200'den bile yavaş bu kart.

directx 9 desteği var doğrudur, ama directx9 oyunlarını ti4200'ümden yavaş çalıştırıyor.

geforce mx serisi ve fx5200, fiyat olarak ucuz olduğu için çok rağbet görüyor ama kalite açısından feci, oyunları 5-10 fps ile oynamak istiyorsanız tabii en iyi kart bunlar :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

evet 9550 iyi bir karttır onu bi de overclock ettın mı 9600 seviyesine ulasabilir o kart.
gayet de perfoırmans alırısn.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...