Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma monitör sorusu

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Şimdi, biraz araştırma sonucunda çok güzel bi 27 inch monitör buldum, gerçek siyah veren. renkleri güzel olan, gaming'de pek sıkıntı yaratmayan
http://www.amazon.co.uk/Iiyama-ProLite-XB2783HSU-1-inch-Monitor/dp/B00FJVI37C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1436365501&sr=8-1&keywords=XB2783HSU

TR'de bi tek distribütörde var:
http://www.tesco.com.tr/tr/urun/iiyama-prolite-xb2783hsu-b1/306

Adamları sabah 10 gibi aradım, saat 4'te ancak dönüş yaptılar. kimse yokmuş ofiste falan. 4 aydır distribütörlüğünü almışlar Iiyama'nın. Havale yaparsanız sipariş geçeriz ama 10-15-20 gün sürebilir, süre veremiyorum dedi adam. Garanti durumunu falan sordum "tabii ölü piksel falan çıkarsa arkasında durmamız gerekir" falan gibi şeyler söyledi. Verdikleri fiyat da amazon'dan 30 tl falan daha ucuz anca... Zaten ankara'da anasını satiim bi garanti olayı olsa cebelleş dur.

Şimdi soru şu, sizce amazon'dan mı aliim yoksa en azından bir şekilde garantisi falan olsun diye Tesco'dan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

aramil said:

onlarda ellerinde olmadığı için Iiyama'dan çekecekler zaten. amazonla aynı sürede gelir 15-20 yalan D:
gerçi tesco iyidir, uğraştırmazlar ama elenktronik şans işi agam X(

işte iiyama'dan çekecekler ama belli olmaz diyor 10-15-20 gün. amazon'da 2-4 gün seçeneği var. çotank diye pzts veya salı elimde olur.

tesco iyi midir? ben hiç duymamıştım. kurumsal firmalara falan satış yapıyorlarmış hep. son kullanıcıya pek vermiyorlarmış normalde. hiçbir bilgisayarcıda iiyama da yok zaten, bi bunlarda var. adamları da hiç duymadığım için daha önce bi kıllandım. iyilerse, sırf en azından garantisi olsun diye bunlardan da alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

aramil said:

onlarda ellerinde olmadığı için Iiyama'dan çekecekler zaten. amazonla aynı sürede gelir 15-20 yalan D:
gerçi tesco iyidir, uğraştırmazlar ama elenktronik şans işi agam X(

işte iiyama'dan çekecekler ama belli olmaz diyor 10-15-20 gün. amazon'da 2-4 gün seçeneği var. çotank diye pzts veya salı elimde olur.

tesco iyi midir? ben hiç duymamıştım. kurumsal firmalara falan satış yapıyorlarmış hep. son kullanıcıya pek vermiyorlarmış normalde. hiçbir bilgisayarcıda iiyama da yok zaten, bi bunlarda var. adamları da hiç duymadığım için daha önce bi kıllandım. iyilerse, sırf en azından garantisi olsun diye bunlardan da alabilirim.

adamlar distributorse zaten son kullanıcıya mal satmaması normal. al birşey olmaz özel sipariş adı altında toptancı karını falan koyup satıyolar ucuza işte sana hem de garantili olur. fena mı?
Sosyal ağlarda paylaş

2-4 günde gelecekse düşünme derim amazon direk. tesco distribütör, garanti durumunda verir kargoya yollarsın, halledilir. ya da hiç onlarla muhatap olmazsın direk iiyama ile iletişime geçersin.

karşında muhatap arıyorsun ama adamların zaten düzenli sattığı bir ürün değil anladığım kadarıyla. burada teknik destek vereceklerini zannetmiyorum. onlarda alıp gönderecekler iiyamaya
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

adamlar distributorse zaten son kullanıcıya mal satmaması normal. al birşey olmaz özel sipariş adı altında toptancı karını falan koyup satıyolar ucuza işte sana hem de garantili olur. fena mı?

yok canım tabii ki distribütör nadir satar son kullanıcıya. ama ben bu adamları hiç duymadım. iiyama da hiçbir yerde yok zaten falan. ondan "ne ayak bunlar" falan diye düşündüm. şimdi ben bunlara peşin para vericem, sipariş edecekler, gelmicek problem falan çıkacak bekletecekler, iade isticem, "aa onun yerine başka model verelim" falan diyeceklre vs vs. senaryolar sonsuz :D amazon'a daha çok güvendim resmen adamlardan :D

aramil said:

2-4 günde gelecekse düşünme derim amazon direk. tesco distribütör, garanti durumunda verir kargoya yollarsın, halledilir. ya da hiç onlarla muhatap olmazsın direk iiyama ile iletişime geçersin.

karşında muhatap arıyorsun ama adamların zaten düzenli sattığı bir ürün değil anladığım kadarıyla. burada teknik destek vereceklerini zannetmiyorum. onlarda alıp gönderecekler iiyamaya

aynen mantıklı diyorsun ya. bi bakiim iiyama'nın international garanti olayı var mı falan filan diye.

bir de 1440 almadım diye pişman olmiim de :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

yok canım tabii ki distribütör nadir satar son kullanıcıya. ama ben bu adamları hiç duymadım. iiyama da hiçbir yerde yok zaten falan. ondan "ne ayak bunlar" falan diye düşündüm. şimdi ben bunlara peşin para vericem, sipariş edecekler, gelmicek problem falan çıkacak bekletecekler, iade isticem, "aa onun yerine başka model verelim" falan diyeceklre vs vs. senaryolar sonsuz :D amazon'a daha çok güvendim resmen adamlardan :D

adamları ara de ki, kardeşim size güvenemiyorum ilk kez firmanızın adını duyuyorum ve hiçbir perakendeci de malınız yok. siz zaten bu malları getirip kurumsala satıyorsunuz o yüzden çektiğiniz ürünlere bi tane de benim monitorden ekleyin, mal buraya gelsin öyle parasını vermek istiyorum siz de beni anlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...