kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Peregrin said: Insanlari cinsiyetlerine gore siniflandirmasana Evlilikle ilgili erkekten tavsiye almak istiyorum sakıncası yoksa. Zira evlenince erkek rolünü üstlenmeyi düşünüyorum... Sınıflandırma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 oh işte evlilik ve tavsiye tam benim konum ya. aaah ah kjsahdjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 forumun yarısı boşandı, yanlış yerdesin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Dworgian said: oh işte evlilik ve tavsiye tam benim konum ya. aaah ah kjsahdjka Abi tavsiye. Bide boşanan, evli olmayan, nişanlı falan. Np yani. Herkesin fikrini alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 valla sadece "güzel kız lan" diye evlenilmez, "herşey uyuşuo aslında, seviyorum, mutluyuz, ama bebek resi gösterio yahu" diye de ayrılınmaz. yaşın kaç bilmiyorum ama 30 dan önce evlenmeyin saçmalamayın zaten. aynı evde yaşamadan evlenmemeye çalışın mümkünse. baktın iş güç vs aynı evde birliktelik gayet çiçek böcek, o zaman olur o iş. edit; çok yüzeysel oldu ama idare et. çok wot oluo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 her konuya/duruma uyan bir tavsiyem var kayserili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Zaten aynı senin gibi düşünüyorum. Yaş 27. 30dan önce evlenmek bana da saçma geliyor. Daha hayatımda geleceğimle ilgili pek çok belirsiz şey var. Bu belirsizliğe genç bir kızı çekip perişan etmek istemiyorum onu da. Sadece çok güzel diye evlenmek büyük saçmalık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 one night standden one night stande koşmuyorsanız 30 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Ben yüzüğü seçtim şimdi sevgilim düşünsün :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kayserili said: Zaten aynı senin gibi düşünüyorum. Yaş 27. 30dan önce evlenmek bana da saçma geliyor. Daha hayatımda geleceğimle ilgili pek çok belirsiz şey var. Bu belirsizliğe genç bir kızı çekip perişan etmek istemiyorum onu da. Sadece çok güzel diye evlenmek büyük saçmalık zaten. tercümesi, daha doymadım. biraz daha doyasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Ya ahahaha yok cidden doyumsuzluk değil, sanmıyorum. 30 yas muhabbeti benim için çoçuk yetiştirebilecek olgunluğa erişmek. Anam abimi genç yaşta doğurmuş ama beni 3. çocuk olarak 30 a doğru. Babamın ve anamın abimi eğitme şekliyle beni eğitme şekli çok farklı mesela. Ben çok daha iyi bi insanım bence örnek olarak. Ahahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 wastyrx said: Ben yüzüğü seçtim şimdi sevgilim düşünsün :3 illa actiracan kutuyu demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ama o bebik resimleri bi düşünsene :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 baskasinin bebegini sevin olm daha guzel. onlar bokunu temizliyo ben gidip seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Aynen ya yiğenim, kuzenim falan var zaten ufak. Gider onları severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Sparkcaster said: one night standden one night stande koşmuyorsanız 30 niye? baz alınacak nokta ne kadar skorer olduğun değil. aslına bakarsan tipin düzgün, mesleğin normal ve kendi evi olan bir adamsan 30+ da 30-den öncekine oranla daha fazla fırsatın oluyor zaten. o zaman hiç evlenmemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bizde öyle yapıyoruz ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 valla abi zaten herkes evlenmesin. evliliğe uygun olan var olmayan var. evliliğe uygun olmayıp toplumsal baskı ile fln evlenince daha boktan oluyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 iyi dedin malesef ülkemizde evlenmek insan olmakla gelen default bir gereklilikmiş gibi görülüyor. işte eve çıkıcam diyorum, geçen demiştim e evlenmiyorsun ki niye eve çıkıyorsun evlenince çıkarsın diyor embesiller mesela. evlilik herkesin yapabileceği birşey değil. sonsuz kombinasyondan oluşmuş insanlar topluluğuyuz, bunun aldatmaya meyillisi var, kadın dövmeye meillisi var ya da sessiz sakin bir hayat isteyeni, hızlı seksli hayat isteyeni var. işte her cahil aile çocuğuna tek tip insan muamelesi yaparak evlendirmeye zorladığı için ülkede bu kadar kötü aileler var. ve bundan dolayı da çocuklar. sonrası da döngü işte. erkeği geçtim, hele kadınlar için durum. çok çok daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 sirf bu yuzden bicaklamak istedigim insanlar oldu benim. eve ciktim iste, HEHEHE KARI KESECEN DEMI dediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 peregrin editor değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Dworgian said: Sparkcaster said: one night standden one night stande koşmuyorsanız 30 niye? baz alınacak nokta ne kadar skorer olduğun değil. aslına bakarsan tipin düzgün, mesleğin normal ve kendi evi olan bir adamsan 30+ da 30-den öncekine oranla daha fazla fırsatın oluyor zaten. o zaman hiç evlenmemen lazım bu da default akıllardan biri işte türlü kızlarla seks yapıyorsan evlenme seks yapmıyorsan evlen hayatta 2 şansın var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 harbi kim o peregrin. rıdvan falan demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kimsin peregrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yav evleniyorsa da evlenmiyorsa da banane niye 30 onu soruyorm ben, allah allaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar