Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Olm sen benim dedigimi al pisman olmazsin sdgf Buzdolabi appi dedigi google in orjinal app leri. Ki baya basarili o app ler bence, millet oyun moyun demis. Hic denemedim ama bi google search e bakar. Kendi deneyimim acisindan baya stabil bir android oldugunu gordum. Kasasinin yanlari boktan ama case4you dan kilif alip kullanacagin icin gormeyeceksin zaten. Cok hafif, ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Remus said: 700 Tl paraya en iyi çözüm windows phone. Bu da bi secenek ama gm in aleti bence baya kalp kirici su an. Yoksa winmo da gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 performans olarak bir farkı yok. ama malzeme kalitesi olarak o kadar çok fark var ki gm gibi iki ay sonra bozuk hoparlör/şarj girişi/kulaklık girişiyle uğraşmamak için alıyor insanlar. aradaki fark 1500 lira eder mi bence de etmez. ama ben de veriyorum, niye? çünkü üşengecim sdfj. gm kullanan arkadaşım çok var (çevrem fakir :(), daha bir sene sağlam gidenini görmedim. konuşma hoparlörü bozuluyor, şarj girişi patlıyor, dokunmatiği bozuluyor. hatta bir tanesi fantastik bir şekilde TERLİYORDU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar