Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Olm sen benim dedigimi al pisman olmazsin sdgf Buzdolabi appi dedigi google in orjinal app leri. Ki baya basarili o app ler bence, millet oyun moyun demis. Hic denemedim ama bi google search e bakar. Kendi deneyimim acisindan baya stabil bir android oldugunu gordum. Kasasinin yanlari boktan ama case4you dan kilif alip kullanacagin icin gormeyeceksin zaten. Cok hafif, ince.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Remus said: 700 Tl paraya en iyi çözüm windows phone. Bu da bi secenek ama gm in aleti bence baya kalp kirici su an. Yoksa winmo da gayet iyi
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 performans olarak bir farkı yok. ama malzeme kalitesi olarak o kadar çok fark var ki gm gibi iki ay sonra bozuk hoparlör/şarj girişi/kulaklık girişiyle uğraşmamak için alıyor insanlar. aradaki fark 1500 lira eder mi bence de etmez. ama ben de veriyorum, niye? çünkü üşengecim sdfj. gm kullanan arkadaşım çok var (çevrem fakir :(), daha bir sene sağlam gidenini görmedim. konuşma hoparlörü bozuluyor, şarj girişi patlıyor, dokunmatiği bozuluyor. hatta bir tanesi fantastik bir şekilde TERLİYORDU.
Öne çıkan mesajlar