OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kore Open Beta günlerini hatırlatıcak bir movie eldeki malzeme çok iyi olmasada Wailing Cavern deki ilk anılardan derledim. Doomguards üyelerine ufak bi nostalji :) umarım beğenirsiniz . . . - Kore Open Beta Movie By OmeN - High Quality Süre: 5dk 42sn Boyut: 72,7 Mb Codec: Xvid Çözünürlük: 800x600 [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 22 Ocak 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bende senin imzandan bakıp siteye indirmeye başlamıştım :D 10mb oldu bile.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 :) iyi bakalım izliyince yorumları beklerim[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW
xrex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 güzel olmus eline saglik.bil kasilmis biraz ama önemi yok.anlasilior hersey euheu.güzel bi ani.tüm doomguards yüeleri ceksin :)[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde --------------------------------------
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hoş bişi olmuş video ama o yaratıgı keserken baya kasmış pc.en sonuda hoş olmuş baya, tbrx.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
Way Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bilgisayarinin ozelliklerini merak ettim bende 1024 ram varda acaba onlada bole kasılmalar olur mu?
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 normalde öle kasılmıyo tabiki ama 2 saati aşkın instance da durup üstüne bide gamecame programıyla movie kaydedince öle oluyo malesef :) 512 mb ram var ama 1024 şart.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 toplu intihar guzeldi :)[signature][hline]msn: [email protected]
xrex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 orda intahar etmedik suya atladik.nasil olduysa omen dibe cakildi muhaha[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde --------------------------------------
Warri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 He şu ünlü "çakılma" olayı mı :) Omen o ünü benim de kulaklarıma geldi. Hemen indiriyorum.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kaldırtmayın bana movie yi kardeşim yok öle bişi :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW
Warri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yok zaten duymadım öyle bir şey sadece şakaydı :P
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 abicim cok güzel olmus müziklerde cok hos eline koluna saglik
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ahaha izledim güzel olmuş bana nasip olmadı o wc dekı boss :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eline saglık güzel olmus.zaten wcdeki bossta süper aggro topladım hehe bide senin assa atlamanı görünce yine gülme krizine girdim euheuehu hala güldürüyo beni ya
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ahaha orda harbi pis öldün sen neden agroyu aldınkı abi orda haha 2 tane zebellah gibi rogue var :P bide abi bu adam yürüyor olayı güzeldi hahaha[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 aha lol omen ne ıs ehah olmussun orda neyse abı guzel olmus gercekden bu arada ordakı melih :) benım heheh hanı bızım en son yapdımız raıd ? vıdeosu varmI? hanı gardları ezıyoduk server kapanmadın 1 2 gun oncekı raıd?? hade canım opdum :))
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ahahha ulen melih az sus 2dk ahahha olm hemen kendını ne bellı edıyon background durmak daha iyidir :P birde rogue sin :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 22 Ocak 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 atladık asagı gitti duvara çarptı adam ben napim :) zaten kasılmıs kompiter 2 movie çekicez die, koca boss u almısız kolay is digil yane. drop kimseye yaramadı ama boss u öldürmekte yetti ayrı bi zevk velle :) Edit: Bide o kadar uğraşıp iyi kötü bi movie yapmışız bizden başka izliyen yok yaw yada izliyoda millet fikir beyan edicek kadar kaileyemi almıyo beni annamadım. bu yaptıgımız 3 yada 4. movie idi warcraftmovies e koydugum hariç hiçbiri ilgi görmedi gibi bişey, kötü yaptıysak yada bi yerde hatamız varsa söleseler bari yanlışımızı anlıcaz ama neyse, fikirlerini söliyende sağolsun sölemiyende, sağlıcakla kalın . . . [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 23 Ocak 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 indirdim de çok gereksiz yerleri eklemişin videoya ya. o yerde yatma olayı mesela, en sonunu koysan yetermiş. herkes yatın yatın falan boş şeyler .p bu arada yavaş kalkma var mı diye soruyorum orda, bilen de çıkmıyor. x'e basarak oluyor. ;) boss'lar güzel aslında ama orda da pek bir şey anlaşılmıyor. hem fps çok düşük (kayıt yüzünden) hem de çekim açısı pek iyi değil olay anlaşılmıyor yani. ben olmasam izlenmez yani :p. more movies coming soon'muş, bekliyorum omencan. bu sefer daha iyi çek ;) [Bu mesaj Mirage tarafından 23 Ocak 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 izledim Güzel olmuş Aşşağıdaki dialoglar değişik :) Pc n çok kasmış gerçekten bazı yerlerde nooluyo belli olmuyo. Ama yinede kaliteli bi çalışma Gelişme bol ehehhehehe[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ozellikle assa atlamayı olayı cok guzel :) tbrkler.[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 şöle bi yerden yere vurun beni ya canlarım benim :) valla bende istemezmiyim iyi bi bilgisayar olsun oyun oynar gibi movie kaydediyim ahh ahh oda olur yakında insallah, olmadı siz yollıyın kaydettiklerinizi ben birlestiririm :) bundan sonra bolca movie yapıp bunları gmail account u yardımıyla peer2mail programı ile paylaştırmayı düsünüyorum 1gb alan bosa durmasın :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 valla iyi çekmişin omen bende bilirim kasılan pcyle oyun oynamanın ne kadar zor olduğunu ki üstüne birde video çekiyorsan 2 kat kasar işte ona rağmen iyi yakalamışssın pozları fena değil tebrikler[signature][hline]Hordish Manner
Core Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben begenmedim.. :) cok basit olmus ilk basta. sonra saldirilarda da mob'u adam gibi cekmemissiniz.. o anda cekimi unutup caninizin derdine dusmussunuz heralde :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Öne çıkan mesajlar