Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Movie Yaptım Buyrun . . .

OmeN

Öne çıkan mesajlar

Kore Open Beta günlerini hatırlatıcak bir movie eldeki malzeme çok iyi olmasada Wailing Cavern deki ilk anılardan derledim. Doomguards üyelerine ufak bi nostalji :) umarım beğenirsiniz . . .

- Kore Open Beta Movie By OmeN - High Quality
Süre: 5dk 42sn
Boyut: 72,7 Mb
Codec: Xvid
Çözünürlük: 800x600

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 22 Ocak 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

atladık asagı gitti duvara çarptı adam ben napim :) zaten kasılmıs kompiter 2 movie çekicez die, koca boss u almısız kolay is digil yane. drop kimseye yaramadı ama boss u öldürmekte yetti ayrı bi zevk velle :)

Edit: Bide o kadar uğraşıp iyi kötü bi movie yapmışız bizden başka izliyen yok yaw yada izliyoda millet fikir beyan edicek kadar kaileyemi almıyo beni annamadım. bu yaptıgımız 3 yada 4. movie idi warcraftmovies e koydugum hariç hiçbiri ilgi görmedi gibi bişey, kötü yaptıysak yada bi yerde hatamız varsa söleseler bari yanlışımızı anlıcaz ama neyse, fikirlerini söliyende sağolsun sölemiyende, sağlıcakla kalın . . .

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 23 Ocak 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

indirdim de çok gereksiz yerleri eklemişin videoya ya. o yerde yatma olayı mesela, en sonunu koysan yetermiş. herkes yatın yatın falan boş şeyler .p

bu arada yavaş kalkma var mı diye soruyorum orda, bilen de çıkmıyor. x'e basarak oluyor. ;)

boss'lar güzel aslında ama orda da pek bir şey anlaşılmıyor. hem fps çok düşük (kayıt yüzünden) hem de çekim açısı pek iyi değil olay anlaşılmıyor yani. ben olmasam izlenmez yani :p.

more movies coming soon'muş, bekliyorum omencan. bu sefer daha iyi çek ;)

[Bu mesaj Mirage tarafından 23 Ocak 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şöle bi yerden yere vurun beni ya canlarım benim :) valla bende istemezmiyim iyi bi bilgisayar olsun oyun oynar gibi movie kaydediyim ahh ahh oda olur yakında insallah, olmadı siz yollıyın kaydettiklerinizi ben birlestiririm :) bundan sonra bolca movie yapıp bunları gmail account u yardımıyla peer2mail programı ile paylaştırmayı düsünüyorum 1gb alan bosa durmasın :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...