OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kore Open Beta günlerini hatırlatıcak bir movie eldeki malzeme çok iyi olmasada Wailing Cavern deki ilk anılardan derledim. Doomguards üyelerine ufak bi nostalji :) umarım beğenirsiniz . . . - Kore Open Beta Movie By OmeN - High Quality Süre: 5dk 42sn Boyut: 72,7 Mb Codec: Xvid Çözünürlük: 800x600 [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 22 Ocak 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bende senin imzandan bakıp siteye indirmeye başlamıştım :D 10mb oldu bile.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 :) iyi bakalım izliyince yorumları beklerim[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 güzel olmus eline saglik.bil kasilmis biraz ama önemi yok.anlasilior hersey euheu.güzel bi ani.tüm doomguards yüeleri ceksin :)[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hoş bişi olmuş video ama o yaratıgı keserken baya kasmış pc.en sonuda hoş olmuş baya, tbrx.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bilgisayarinin ozelliklerini merak ettim bende 1024 ram varda acaba onlada bole kasılmalar olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 normalde öle kasılmıyo tabiki ama 2 saati aşkın instance da durup üstüne bide gamecame programıyla movie kaydedince öle oluyo malesef :) 512 mb ram var ama 1024 şart.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 toplu intihar guzeldi :)[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 orda intahar etmedik suya atladik.nasil olduysa omen dibe cakildi muhaha[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 He şu ünlü "çakılma" olayı mı :) Omen o ünü benim de kulaklarıma geldi. Hemen indiriyorum.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kaldırtmayın bana movie yi kardeşim yok öle bişi :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yok zaten duymadım öyle bir şey sadece şakaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 abicim cok güzel olmus müziklerde cok hos eline koluna saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ahaha izledim güzel olmuş bana nasip olmadı o wc dekı boss :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eline saglık güzel olmus.zaten wcdeki bossta süper aggro topladım hehe bide senin assa atlamanı görünce yine gülme krizine girdim euheuehu hala güldürüyo beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ahaha orda harbi pis öldün sen neden agroyu aldınkı abi orda haha 2 tane zebellah gibi rogue var :P bide abi bu adam yürüyor olayı güzeldi hahaha[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 aha lol omen ne ıs ehah olmussun orda neyse abı guzel olmus gercekden bu arada ordakı melih :) benım heheh hanı bızım en son yapdımız raıd ? vıdeosu varmI? hanı gardları ezıyoduk server kapanmadın 1 2 gun oncekı raıd?? hade canım opdum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ahahha ulen melih az sus 2dk ahahha olm hemen kendını ne bellı edıyon background durmak daha iyidir :P birde rogue sin :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 22 Ocak 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 atladık asagı gitti duvara çarptı adam ben napim :) zaten kasılmıs kompiter 2 movie çekicez die, koca boss u almısız kolay is digil yane. drop kimseye yaramadı ama boss u öldürmekte yetti ayrı bi zevk velle :) Edit: Bide o kadar uğraşıp iyi kötü bi movie yapmışız bizden başka izliyen yok yaw yada izliyoda millet fikir beyan edicek kadar kaileyemi almıyo beni annamadım. bu yaptıgımız 3 yada 4. movie idi warcraftmovies e koydugum hariç hiçbiri ilgi görmedi gibi bişey, kötü yaptıysak yada bi yerde hatamız varsa söleseler bari yanlışımızı anlıcaz ama neyse, fikirlerini söliyende sağolsun sölemiyende, sağlıcakla kalın . . . [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 23 Ocak 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 indirdim de çok gereksiz yerleri eklemişin videoya ya. o yerde yatma olayı mesela, en sonunu koysan yetermiş. herkes yatın yatın falan boş şeyler .p bu arada yavaş kalkma var mı diye soruyorum orda, bilen de çıkmıyor. x'e basarak oluyor. ;) boss'lar güzel aslında ama orda da pek bir şey anlaşılmıyor. hem fps çok düşük (kayıt yüzünden) hem de çekim açısı pek iyi değil olay anlaşılmıyor yani. ben olmasam izlenmez yani :p. more movies coming soon'muş, bekliyorum omencan. bu sefer daha iyi çek ;) [Bu mesaj Mirage tarafından 23 Ocak 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 izledim Güzel olmuş Aşşağıdaki dialoglar değişik :) Pc n çok kasmış gerçekten bazı yerlerde nooluyo belli olmuyo. Ama yinede kaliteli bi çalışma Gelişme bol ehehhehehe[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ozellikle assa atlamayı olayı cok guzel :) tbrkler.[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 şöle bi yerden yere vurun beni ya canlarım benim :) valla bende istemezmiyim iyi bi bilgisayar olsun oyun oynar gibi movie kaydediyim ahh ahh oda olur yakında insallah, olmadı siz yollıyın kaydettiklerinizi ben birlestiririm :) bundan sonra bolca movie yapıp bunları gmail account u yardımıyla peer2mail programı ile paylaştırmayı düsünüyorum 1gb alan bosa durmasın :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 valla iyi çekmişin omen bende bilirim kasılan pcyle oyun oynamanın ne kadar zor olduğunu ki üstüne birde video çekiyorsan 2 kat kasar işte ona rağmen iyi yakalamışssın pozları fena değil tebrikler[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben begenmedim.. :) cok basit olmus ilk basta. sonra saldirilarda da mob'u adam gibi cekmemissiniz.. o anda cekimi unutup caninizin derdine dusmussunuz heralde :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar