Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 http://www.vestel.com.tr/vestel-smart-40pf7120-102-ekran-led-tv sıfır ve kutusu daha açılmadı, istanbul altunizade'de veya maltepe'den elden teslim yapabilirim, 1100 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 http://www.kliksa.com/urun/tv-goruntu-sistemleri/980006582?utm_source=akakce&utm_medium=champions-b&utm_campaign=bidding&cm_mmc=Akakce-_-CPC-_-Comparison-b-_-Reg&ref=akakce&v=1.55.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 aha onu görmemişim 1000 diyelim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 E zaten mobilya alirken TV istemiyorum deseydin 1000TL indirim yapiyorlardi :P Niye TV yi alip satmaya calistin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abi kliksadan almak varken niye 50 tl ucuz diye senden alsın millet koca televizyonu sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 DareJedi said: E zaten mobilya alirken TV istemiyorum deseydin 1000TL indirim yapiyorlardi :P Niye TV yi alip satmaya calistin ki? sadjhsakjhdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ben 700 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ev arkadaşım evleniyor o almış, 2 adet var elinde şuan, ikisi de kutulu ve açılmamış, tv' leri almazsa 250 tl gibi bir indirim yapmışlar, o yüzden tv'leri satmaya çalışıyor :) kendisi de şuan 4k tv aldı, yani bunlar fazla, ikisini alacak varsa daha da güzellik yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 1 ay once acmis olsan ikisini de alirdim, odalarda kullanilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 700 vereyim artı bi malbus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Valla ben de daha 3 gun once evlilik icin bir ton masraf yaptim bana direk 1000TL duseriz istemez iseniz dediler. Hos ben sonra gittim sitelerden satin aldim el yapimi mobilya en iyisidir diyerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar