Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Selam pc gayet normal bir şekilde çalışmaktaydı os 120 gb ocz vertex üzerinde kurulu idi, elektrik gitti geldi ve pc ssdyi görmüyor, ssd health %97 idi, sata kablolarını değiştirmeyi sadece ssdyi bağlamayı vs denedim, şimdi biri bir yöntem anlatmış sadece power kablosunu tak pcyi aç idle 30 dk beklesin sonra açıkken sata kablosunu tak ve resete bas diye, onu deniyorum. Nedir ne değildir tam kullanmaya başlıyorum patlıyor, işin kötüsü win cdside yok elimde hddyede os kuramıyorum, kafayı kırıcam az kaldı. Var mı önerisi olan? Ssd gitmiş midir? Bu kadar hassas aletler mi bunlar? Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 statik elektriğe duyarlı zımbırtı ama sadece ssd ye bişey olup diger bileşenlerin sağlam kalması biraz komik genelde ram gider bu durumlarda e ssd nin içindeki de ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Sonuç abi? Hddye windowsda kuramıyorum windows cdsi yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bilgisayar nereye kadar acilip nerede takiliyo?Guvenli kipin oldugu yere kadar gelebiliyomusun?Orada konsola dusup fixmbr falan yapabiliyomusun yani? Yoksa daha bios ekraninda alet ssdyi gormuyo mu?Biraz aciklayici olabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Bioata ssdyi görmüyor sadece hddyi görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Gitti sanırım ssd :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Lectre said: Sonuç abi? Hddye windowsda kuramıyorum windows cdsi yok :/ e abi yok mu bi arkadaşın yakında 4 dakikada torrentleyip usb ye atsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 4leventte değil miydin sen vereyim win8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Yok ankara emekteyim bana en yakın certhas oda nerededir allah bilir, pcde lazımdı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ankara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ssd bile dayanamamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Lan elektrik kesintisine disk mi gider ya ne salak iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ankaradan elektrik alamamış o. yapacak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Binlerce dolar harcıyorsunuz şu sistemlerinize, lütfen 250 lira daha harcayıp bir güç kaynağı da alın ya... Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ssd ölü, hddye kurdum iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 türkiye'de ups şart millet bi tane almanız lazım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 öylede pc yeniydi vs işte şans. elektrik kesintisi şebekeden kaynaklı değil benim salaklığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar