pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 nedir bunun çözümü? örnek vereyim, düzenli olarak gitar çaldım bikaç yıl, en son ne zaman elime aldım hatırlamıyorum. deli gibi kitap okurdum, en son 1 sene önce falan bitirdim bir kitabı. keyfi olarak bişeyler öğrenmeye çalışıyordum, hepsini bıraktım. çok yoğun bi adam da değilim. ne yapmak lazım? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 evrime inanıp biraz daha bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 gizli bunalım deniyo ona. hepimizde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 hic, modern dunya insani gavatligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ben de öyleyim ya bi tık üstü bi baltaya sap olamamak ama dikkat etmek lazım ya da jack of all trades falan oluyosun o da pek matah değil öte yandan bi de alacağını alıp yoluna başka şeylerle devam etme hadisesi var, öyle oluyorsa iyi bak. ama bunların arasında hep ince çizgiler var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 aynısı bende de var , en keskin özelliği ise bir şeye ufakta olsa bir ara verdiğim anda birdaha tekrar başlamam fln acayip zor geliyor, genel bunalım , motivasyon eksikliği fln hep bundan ya da bunla alakalı artık neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Maymun iştahlılık değil rahat batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 zenginsen problem yok. fakirsen daha büyük problemlerin vardır zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 senko çözmüş olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Yine nefismize hakim oluyorduk demeye gelmiştim de; konu o değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 arşivi sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar