Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Evet yine bir aile bireyine laptop gerekiyor, gaming amaçlı olmayınca (gaming laptop lel) benim kafa uçuyor azıcık. Fikir alayım istedim. Şimdi, oyun amaçlı değil, öyle çizim vs de kasılmayacak, casual kullanım diyelim. Bütçe 2-3k ya kadar gidebilir. Almışken i7 alsınlar diyorum zira şu an kullandıkları laptop 10 senelik. Hani ne kadar uzun süre giderse o kadar iyi. Ama aradığın özelliklerde i7 yok diyorsanız ya da çok aşırı ise fiyat, o zaman i5 de olur. Dokunmatik olması lazım ekranın, ultra book gibi incecik vs olmasına gerek yok ama fena olmaz. 8gb ram olması lazım gibi geliyor ama gurular 4 yeter diyorsa eyvallah. Bir de ssd si olsa fln diyorum hazır olmuşken. Marka olarak aklımda olanlar lenovo, toshiba, asus fln. Aslında lenovo yoga3 pro gördük beğendik ama işlemci benchmark ına baktım tabletten hallice. Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Yoga alın direk. İşlemcilerin casual eşiğini aşalı yıllar oldu. Ram ile SSD önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Yoga olabilir. Ama 10 sene goturmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ipad + keyboard case bence daha iyi bir yaklasim. Her istedigini yapabiliyosun casual olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Yok windofs olmalı :) Hayır ben core M işlemciyi yeni gördüm, benchmark ına baktım fikir olsun diye, i5 in altında. Ben de "bu ne lan?" Dedim direk. Ne ki o cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yoga3 Şunu gördük de 3.7k dio fiyatına :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Dworgian said: Yok windofs olmalı :) Hayır ben core M işlemciyi yeni gördüm, benchmark ına baktım fikir olsun diye, i5 in altında. Ben de "bu ne lan?" Dedim direk. Ne ki o cidden al kolunun altına dolan pil bitmesin serisi dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ha anladım laptop görünümlü tablet özentisi fln ara dere bir şey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar