KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 kizillelma said: .. Robben evde telefonunun başında haber bekliyor .. :D Televizyonda bir yorumcu. Ayıp yahu.. parasıyla değil mi birae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Oynatmayıpta elenirsen daha çabuk alırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 3-0 alırız en az. ukraynaya da lay lay lay lay lay demeye gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yarim oynatsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 diego'dan güzel asist, sow attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Maca firtina gibi basladik resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Hocamızın istediği Sırp oynuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yapma volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Fernandaonun golu cok kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 kjaer en iyi orta sahamızdan daha güzel arapasları atıyor,ortada bunu oynatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Kocum uygar. Bu cocuk adam olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 dün akşam maça biraz göz attım aklımda kalanlar; - sow diego fena değillerdi sow için ayrılmak istiyor deniliyor ne kadar doğru bilemedim ancak formu daha sezon öncesine rağmen son iki sezondan iyi gözüktü. - fernandao iyi transfer geçen sene emenike yerine fernandao olsaydı açık ara şampiyon olurmuşuz. - nani kötüydü sanırım daha uyum sürecini atlatamamış. - özellikle dikkatimi çeken kjaer oldu bence bonservisinin hakkını verecek bir transfer kjaer defansdan attığı ara pasları orta sahadan adam akıllı atan yoktu. alves'in son sezonu olduğunu var sayarsak yanını bir tane adam akıllı transferle bizi senelerce götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 shakhtar'dan kan alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yediğimiz golde meirelessin pası ne abi öyle? içi geçmiş göbekli 45 yaşında amcalar halı sahada öyle lakayıt pas atmıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 KuddusiMavra said: 3-0 alırız en az. ukraynaya da lay lay lay lay lay demeye gideriz.bunu güncellemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 hay hay. 3-0 alırız en az. ukraynaya da lay lay lay lay lay demeye gideriz. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sleepingdeath said: dün akşam maça biraz göz attım aklımda kalanlar; - sow diego fena değillerdi sow için ayrılmak istiyor deniliyor ne kadar doğru bilemedim ancak formu daha sezon öncesine rağmen son iki sezondan iyi gözüktü. - fernandao iyi transfer geçen sene emenike yerine fernandao olsaydı açık ara şampiyon olurmuşuz. - nani kötüydü sanırım daha uyum sürecini atlatamamış. - özellikle dikkatimi çeken kjaer oldu bence bonservisinin hakkını verecek bir transfer kjaer defansdan attığı ara pasları orta sahadan adam akıllı atan yoktu. alves'in son sezonu olduğunu var sayarsak yanını bir tane adam akıllı transferle bizi senelerce götürür. yazdıklarının tamamına imzamı atarım ve ek olarak şunu söylemek istiyorum; en çok korkmaya başladığım transfer Nani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Liebe said: yediğimiz golde meirelessin pası ne abi öyle? içi geçmiş göbekli 45 yaşında amcalar halı sahada öyle lakayıt pas atmıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 korkmanız gereken bu http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kok/2015/07/21/podolski_4734.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 fernandao + sow + van persey > podolski + burak + whatever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 van persey cok iyi topcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 KuddusiMavra said: Liebe said: yediğimiz golde meirelessin pası ne abi öyle? içi geçmiş göbekli 45 yaşında amcalar halı sahada öyle lakayıt pas atmıyorlar ya WOOOOOOOOOOOO YANLIŞ OMFG HEMEN KALIN KALIN ALTINI ÇİZİN WUUU tam yaşının eri perinçekçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 la olm yerim perinçeki, sana bi şey olmasın da yanlış lan işte,ne tatava yapıyon,artiz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yedin perinçeki zaten %3 alarak seçimlerde asfasfsd artiz diye de bir harf hatasından dolayı onu boldlayarak altını çizene denir çetin o değil doğrusunu da biliyorum o kelimenin nasıl öyle yazmışım onu da anlamadım ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=LAKAYIT ben yanlisi anlayamadim :) nerede yanlis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar