KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 kizillelma said: .. Robben evde telefonunun başında haber bekliyor .. :D Televizyonda bir yorumcu. Ayıp yahu.. parasıyla değil mi birae?
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Oynatmayıpta elenirsen daha çabuk alırlar...
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 3-0 alırız en az. ukraynaya da lay lay lay lay lay demeye gideriz.
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Maca firtina gibi basladik resmen
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Hocamızın istediği Sırp oynuyor mu ?
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 kjaer en iyi orta sahamızdan daha güzel arapasları atıyor,ortada bunu oynatalım
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Kocum uygar. Bu cocuk adam olacak gibi.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 dün akşam maça biraz göz attım aklımda kalanlar; - sow diego fena değillerdi sow için ayrılmak istiyor deniliyor ne kadar doğru bilemedim ancak formu daha sezon öncesine rağmen son iki sezondan iyi gözüktü. - fernandao iyi transfer geçen sene emenike yerine fernandao olsaydı açık ara şampiyon olurmuşuz. - nani kötüydü sanırım daha uyum sürecini atlatamamış. - özellikle dikkatimi çeken kjaer oldu bence bonservisinin hakkını verecek bir transfer kjaer defansdan attığı ara pasları orta sahadan adam akıllı atan yoktu. alves'in son sezonu olduğunu var sayarsak yanını bir tane adam akıllı transferle bizi senelerce götürür.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yediğimiz golde meirelessin pası ne abi öyle? içi geçmiş göbekli 45 yaşında amcalar halı sahada öyle lakayıt pas atmıyorlar ya
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 KuddusiMavra said: 3-0 alırız en az. ukraynaya da lay lay lay lay lay demeye gideriz.bunu güncellemek lazim.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 hay hay. 3-0 alırız en az. ukraynaya da lay lay lay lay lay demeye gideriz. B)-
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sleepingdeath said: dün akşam maça biraz göz attım aklımda kalanlar; - sow diego fena değillerdi sow için ayrılmak istiyor deniliyor ne kadar doğru bilemedim ancak formu daha sezon öncesine rağmen son iki sezondan iyi gözüktü. - fernandao iyi transfer geçen sene emenike yerine fernandao olsaydı açık ara şampiyon olurmuşuz. - nani kötüydü sanırım daha uyum sürecini atlatamamış. - özellikle dikkatimi çeken kjaer oldu bence bonservisinin hakkını verecek bir transfer kjaer defansdan attığı ara pasları orta sahadan adam akıllı atan yoktu. alves'in son sezonu olduğunu var sayarsak yanını bir tane adam akıllı transferle bizi senelerce götürür. yazdıklarının tamamına imzamı atarım ve ek olarak şunu söylemek istiyorum; en çok korkmaya başladığım transfer Nani.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Liebe said: yediğimiz golde meirelessin pası ne abi öyle? içi geçmiş göbekli 45 yaşında amcalar halı sahada öyle lakayıt pas atmıyorlar ya
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 korkmanız gereken bu http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kok/2015/07/21/podolski_4734.jpg
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 fernandao + sow + van persey > podolski + burak + whatever
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 KuddusiMavra said: Liebe said: yediğimiz golde meirelessin pası ne abi öyle? içi geçmiş göbekli 45 yaşında amcalar halı sahada öyle lakayıt pas atmıyorlar ya WOOOOOOOOOOOO YANLIŞ OMFG HEMEN KALIN KALIN ALTINI ÇİZİN WUUU tam yaşının eri perinçekçi :)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 la olm yerim perinçeki, sana bi şey olmasın da yanlış lan işte,ne tatava yapıyon,artiz?!
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yedin perinçeki zaten %3 alarak seçimlerde asfasfsd artiz diye de bir harf hatasından dolayı onu boldlayarak altını çizene denir çetin o değil doğrusunu da biliyorum o kelimenin nasıl öyle yazmışım onu da anlamadım ya neyse.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=LAKAYIT ben yanlisi anlayamadim :) nerede yanlis ?
Öne çıkan mesajlar