suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Şampiyonluk anadolu'dan geçer , büyük transferler ama Nani ve RVP'yi osmanlıspor deplasmanında , sivasın soğuğunda oynatmak öyle sıradan TD lerin yapacağı bir iş değil.. Bu adamlar senelerce bu işin kurdu adamlarla çalıştılar , hadi canım sende demeyecekleri bir TD olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Boz sozo olyo sofor yondok e gelmemis konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 senden başka ergenlik yapan yok hacı, o yüzden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 RVP transferinin büyüklüğü ve prestiji tartışılmaz ama ben de Fener de nedense adının karşılığı oyunu oynayamayacağını düşünüyorum. Mesela Nani ondan çok daha iyi olacak. Hatta geçen merak ettim geniş özetine baktım Portekiz de ne bok yapmış diye de adam Avrupa maçlarının özetlerinden vs. 5 kat daha iyiymiş. Ligde resmen takım sırtlamış. Manu'dan onun 6 milyon euroya alınması mesela gözümde daha büyük başarı olarak gözüktü. En az 15'lik adam gibi oynamış ligin önemli kısmında. Fernandao mesela aynı süreyi alsa daha çok atar gibime geliyor. RVP'nin klasının %10'u falan yoktur mesela ama lige uyumluluğu üst düzeydi geldiği ilk günden beri. Ama işte RVP transferi yatırım olarak düşünmek gerek. Hollanda'dan gelecek yıllarda birini almak istediğinde RVP, Kuyt'ın oynadığı takım ve hatta Sneijder, Hooijdonk vs. gibi adamların oynadığı ülke olarak gözükeceğiz. Fener'in özellikle Hollandalı transferlerinin önünü vs. açar. Ülke futboluna da katkısı dokunur özellikle sınır yokken vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Nani falan neyse de RVP ye uzuldum ben de. Bizde olsa keske lan diyecegin adam sonucta. Bizde de kral var nasılsa =(( Bir Van Nistelrooy degil ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Bu fener çok gol atar bu sene. Hem diego hem nani asist rekoru yanında gol şow yaparlar. Rvp gibi bir markayı izleyeceğimden ötürü mutluyum bir gs taraftarı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Keşkeyi zaten dersin. RVP sonuçta, ismi çoşturur. Ama işte GSde de olsa BJKde de olsa lige uyumluluğu sıkıntı yaratabilecek bir adam. Ha gerçi Drogba da böyle geldi. Bitik, koşamıyor, buralarda yapamaz bu yaşta yeaa dedi herkes. Adam taş gibi oynadı. RVP de aynı konumda geliyor. Drogba transferinden tek farkı ona bonservis ödeniyor. Riski bu yüzden yüksek ama tutma ihtimali de var. Hep şunu derim yaşlı yabancı futbolcu transferlerinde. Podolski, RVP, Nani hatta bizim Beck falan. Alt seviyesinden üst seviyesine herkes buradaki oyuncuların %90'ından falan daha iyi pozisyon bilgisine sahip ve o sayede eğer istekli olurlarsa ve alışırlarsa bu topraklara bayağı iyi iş yapabiliyorlar. Zaten en kötüsü gelip 12 gol falan atıyor hücumcu alsan. Almeida bile +10 gole çıktı her sezon Almeida yani asfsad RVP de 15 atar ölüsü bile sanırım, yani atması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 birçok forvetin yaşlısı iyidir. ibrahimovic 34 yaşında psg'de banko oynuyor, rvp 32 yaşında olacak sezon başlayınca ve top tier ligde 2 kere gol kralı olmuş birisi. yaşı bu kadar problem etmeyin. fiziğe dayalı kenar oyuncusu olsa tamam dicem hızlı koşup çalımla yardırması lazım ama bu adamların önüne top atıyosun ver kaçla gol atan, uzaktan vuran, gelişine çakan tipler. zaten bir forvet en iyi dönemlerini 28'den sonra yaşamaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 32 yasinda rvp yi oynatmak cidden bi basari ki biz drogbayi daha yasli aldik ve gonderilmesine uzuldum. Ayrica bahsettigimiz lig oyle cok guzel bi ligte degil. Selcuk sahin, sabri nin oynadigi yerde her tutlu oynar bu adamlar. Ayrica ben olsam meloya 3 sene sozlesme teklif ederdim. Hatta kuty bu sene kalmasi i isterdim ama fazla taniyamadigim icin bir sey diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 suBzer0 said: Şampiyonluk anadolu'dan geçer , büyük transferler ama Nani ve RVP'yi osmanlıspor deplasmanında , sivasın soğuğunda oynatmak öyle sıradan TD lerin yapacağı bir iş değil.. Bu adamlar senelerce bu işin kurdu adamlarla çalıştılar , hadi canım sende demeyecekleri bir TD olması lazım. sen londra'nın ayazını yedin mi delüğanlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 RVP, şu an TR şartlarına göre belki de Drogba ile yapılmış en kallavi kontrata geliyor fakat Manu'dan bıraktığı kontrat akıllara zarar bir boyuttaydı. Muhtemelen devamı halinde indirim talebi oldu, Roma en ciddi alıcısıydı. Bunlar hep soru işareti fakat adam kariyerinde dibi görmüş, formasını kaybetmiş biri değil Manu'nun banko forvetlerinden biri olarak geliyor. Özellikle Arsenal'de sakatlık dönüşü at plasentası tedavisinin ardından performansı ayı gibiydi. En büyük transfer gibi geliyor bana yaşı ve mevcut form durumu itibari ile. Sneijder'in Inter'deki sadece 1.5 senede serbest düşüşü gibi birşeyler yaşamış olsa ok ama kontrata razı olsa hala Manu'nun forveti olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Sözleşme dışında el altından para veriliyor mudur acaba ? Düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bir daha koyayım şuraya. bulletride'ın yazdıklarını destekler nitelikte olsun. KuddusiMavra said: http://www.youtube.com/watch?v=rGE7dzf2Mck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 souldarkorn said: Sözleşme dışında el altından para veriliyor mudur acaba ? Düşünmüyor değilim. Şunu bende düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 souldarkorn said: Sözleşme dışında el altından para veriliyor mudur acaba ? Düşünmüyor değilim. veriliyor ya da verilmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Yarın saat 18:00 de Stadımızda taraftara acık imza töreni yapılacak. Izdiham olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 k1nJo said: KuddusiMavra said: Adam Turkiyeye gelmiş geçmiş en büyük topçu( edit: Alex e umarım haksızlık yapmiyorumdur? ). hagi buna güldü. eksisozlukte cok güzel bi söz vardı rvp başlığında hagi diyen için aynısını paylaşayım (bkz: hagi ne amk ahahaha) hadi roberto carlos desen kabul edicem de hagi diyosun. bi de rvp transfer edildi diye drogba resimleri paylaşmak nası bi hazımsızlıktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Ne güzel şey Fenerbahçeli olmak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Terra amcamız hoca ile görüşmüş. Transfer bir süre ( elemeler boyunca ) duracakmış. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Sezon ortasi biyiklarini yolup hocayla birlikte paket yapacaklari icin sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Muneccim Alert Activated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Sen yine mi geldin Yok mu vatan partisinin bi faili falan bi kac ay daha kosene cekileydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Pardon abi. Senin miydi forum? Nolur beni affet abi? Banlatma beni abi. Nolur abi. Çok korkuyorum senden abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Perincek degilim ben korkmana gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar