Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Yönetmen: Yavuz Turgul Oyuncular: Şener Şen, Meltem Cumbul, Timuçin Esen... Tür: Dram Yapım Yılı: 2004 Nazım, öğretmenlikten emekli olduktan sonra İstanbul'da yaşadığı mahalle Samatya'ya döner. Emekli maaşı bağlanıncaya dek, en yakın dostu Takoz Atakan'ın taksisinde çalışmaktan başka çare bulamaz. Bir gün müşteri olarak Dünya'yı alır taksisine. İnsan sarrafı, yönetim cambazı Dünya, yüzüne baktığı zaman kızaran bu efendi insana güvenir. Nazım, kadını her gece pavyona getirip götürmeye başlar, ta ki Dünya'nın belalısı Halil pavyonu basıp, ortalığı dağıtıp, eski karısının yaralanmasına neden olana kadar! Halil kaçar; yaralı, bitkin ve kimsesiz Dünya, olaylar yüzünden pavyondan kovulup kızıyla birlikte ortada kalınca, Nazım kadına kucak açar. Yapayalnız bir kadın, onu korumaya çalışan Nazım ve ne olursa olsun kadının peşini bırakmamaya kararlı Halil... Bu üç insanın hikayesi, Samatya'nın arka sokaklarından Anadolu'nun uzak köşelerine doğru uzanacaktır. Cuma günü gösterime giriyor.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Kadrosundaki oyuncularını çok seviyorum. Sadece Şener Şen'in olması bile yeterliyken bir çok yetenekli oyuncu da kadrolarına katmışlar ve muhtemelen çok da güzel bir iş çıkarmışlar. Kesinikle izliyeceğim filmlerden biri.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Filmi seyrettim, çok fazla bir şey kalmadı aklımda ama ilk dikkatimi mçekenleri falan söyleyeyim kadro gerçekten çok iyi, yetenekli oyunculardan oluşmakta ancak ne yazık ki ya oyuncu yönetiminden, ya da metin yazarının beceriksizliğinden ötürü diyalogların aşırı yapmacıklığı oyuncuların kötü oynadığı izlenimini veriyor tam tersine oyuncular çok iyi ama metin yazarının(ki yazan yavuz turgul du galiba) diyaloglar konusundaki beceriksizliği bece büyük bir eksi olarak duruyor onun dışında hikaye istanbulun içinde yaşayan insanların rastlayabileceği türden bir hikaye, bize kesinlikle yabancı değil, bu da filme bir tanıdıklık, sıcak bir hava katıyor benim filmde en çok beğendiğim karakterlerin geçmişleri oldu... yukarıda dedim "rastlanabilecek şeyler" die, onun etkisi karakterlerde de görülüyor, hem nazım(şener şen) ile çocukları arasındaki, hem de halil(timuçin esen) ile dünya(meltem cumbul) arasındaki ilişki için... aşırı didaktik bir yapısı var filmin, bizim hayatlarımızdan çıkanları çok güçlü bir tokatla olmasa dahi yüzümüze vuruyor, "siz görmek istemeseniz de bu hayatta bunlar da var" dercesine sonuca bağlamadan önce tek bir şey daha söyliycem, bir sanatçının(her ne kadar günümüzde buna pek rastlanmasa bile) bir sonraki eserinin bir öncekinden daha güzel olması gerekir bana göre, bir şekilde kendini geliştirmesi gerekir, bence yavuz turgul eşkıya nın muhteşemliğine yaklaşamayan bir film yapmış gidip görülebilecek bir film, bir türk filmi olarak düşünüldüğünde zaten kaçırılmaması gerekir...[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bende yeni geldim filmden, zaugna çok güzel özetlemiş filmi.. +1 çaktım zaugna'ya[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 filmde kafada şişe kırma sahnesi çok hoşuma gitti benim :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 millet ağlamış..[signature][hline]Kill For You ! [b]KADIKÖYDE SOSİSLER 6'Lı PAKETTE SATILIR. Liseli Genç Fenerbahçeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Güzeldi baya Filmden önce en son ne zaman gözümden yaş gelmişti hatırlamıyom :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Eskiyadan sonra resmen ikinci guzel film listeme oturdu. Tabi cok bekledik sener sen ikinci yarıda cikarsın tabancalari katliam yaratsin ama olmadi. Daha guzel bir ikinci yari cıktı karsima. Acaip duygusal acaip GUZEL bir sondu. Ayrıca TURK filmiydi resmen... Tavsiyem sakın ilk yarıda sıkılıp cıkmayın. Bazı sabırsız arkadaslarımız olabilir. Ikıncı yarı Mukemmel ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Film boyu bir yandan Yavuz Turgul'a küfrederken bir yandan da kasılıyordum... Nazım ölecek Nazım ölecek ölmesin diye o kadar kasıldım ki. Adam ölse ağlamaya başlayacaktım hüngür hüngür... Çok kötü diken üstüne oturttu yavuz turgul... Forrest Gump ve bu filmde ağladım... Hiç ağlamayan bir insanın bile boğazına o iiğrenç ağrıyı sokar yani...[signature][hline]{==:{*__*}:==} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya ben daha iyi bir film bekliyordum ama bu da idare der bence,şener şenin yanı sıra piraye de iyi idi bence ama meltem cumbul olmamış bu filme be,ha bir de şener şenin meltemi(dünya) oteline bıraktıktan sonra onu izlerken dikiz aynada kendini sırıtırken yakalaması kopardı beni.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben bööle filmleri sevmıyom ya nedense[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 caranloth un dedigi gibi diken üstüne oturttu biraz da yavuz turgul sürekli bir yerden bir bela çıkacak, yok bu sefer gerçekten vuracak, şimdi ölecek adamcağız diye diye sonuna kadar getirdi filmin ki sonunda bile diken üstündeydim ben o konuda basarılıydı gercekten de...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bu kadar mi filme giden...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 harikaydi. tek kelimeyle boyle. oyunculuklar, senaryo, secilen muzikler bile harikaydi. icim sisti filmi izlerken, gozlerim dolar gibi oldu, ama cidden cok begendim. sonunda da beni benden alan bir finalle bitti. yavuz turgul'u cok begenirim zaten. birdaha hayran birakti beni.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bu akşam kanal d'de. Sakın kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ben sinemasına gitmedim de dvd'de izlemiştim. güzel filmdi,insanın içine işliyo,sonunda ağlamıştım..özellikle de müzikleri çok dokunaklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet özellikle Meltem Cumbul'un sonda söylediği o türkü. Piyasadaki türkücülerin %70'inden daha iyi söylüyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 2.izleyısımdı guzeldı cıdden az öz kalıtelı fılmlerden bırı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 çok güzel bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 aynur doganmis kadinin adi , o turku bar da kurtce turkuyu soyleyen.. nasi guzel bir turkudur yahu o.. kurtce turkuleri cok sevmem ama cok iyiydi o turku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar