Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hem self-servisi, hem adam gibi restoran bölümü, hemde evlere servisi olan bu rulz mekan, akmerkezden nispetiye caddesine doğru giderken sağınızda kalıyor. Fiyatlar above-average. Evlere servis tercih sebebi olmalı. Corn-cake'i ben sevmiyorum, ama siz mutlaka deneyin. Meksika yemeği baseddir ekliyeyim dedim adından anlamadıysanız. [signature][hline]? [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 22 Ocak 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence yan yola sapilir develiye girilir daha tatli olur :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Andy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 2 iticiliği var; - Dışarıdan bakınca hiç hoş gözükmüyor (dandirik büfe gibin) - Bir ara kapıda bodyguardlar vardı, amanın...[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 istanbuldaki kalieteli meksika yemei mekanlarından. fiyatlar biraz pahalı (above above avarage) ve iç dekerasyon fena halde sinirimi bozuyor.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Andy, 23 Ocak 2005 14:15 tarihinde demiş ki: - Bir ara kapıda bodyguardlar vardı, amanın... Hala var. Sahibi uyuşturucu kaçakçısı çünkü.[signature][hline]?
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 korumalar kapıda uyuşturucu mu satıyolar yani
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hayır. Adam testis sahibi biri.[signature][hline]?
Öne çıkan mesajlar