Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ozur dileyerekten iki soru sorucagim,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili arkadaslar,
oyunun avrupa da resmi olarak ne zaman basliyordu? birde elimizdeki US key le oynuyamicaz dimi?
betada oldugu gibi blizzard a yollicaz onlar convert edicekler oyle EU da oynuyabilcez dicez dimi..
tesekkur ediyorum cevaplar icin
Mesaj tarihi:
Oyun avrupada 25 Şubat ta baslıcak.
Eger Avrupada oynamak istiyosan EU box ı alabilirsin.İnternetten alışveriş yapmak istiyosan FAQ topiciginde alışveriş hakkındaki mesajımı okuyabilirsin.
Convert durumu için eger key kullanılmadıysa Blizzard la temasa geçebilirsin.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
hm tuh, amerikada oynuyorum, avrupa acilinca elimdeki keyle pasa pasa oraya gecer low ping leoynarim diye dusunmustum ama elime aldim anlasilan,tesekkur ederim cevabiniz icin
Mesaj tarihi:
üzülme avrupada kalacak olan bir çok türk daha var (bende galiba :) ) birlikte paşa paşa oynarız :) fakat illede geçecem diyorsan sanarım.US'dan geçiş EU'ya belirli bir süreden sonra olabilir diyorlardı.

hem low ping demissinde ben sabah 0ms ile oynuyordum walla :)

genel olarak ise 300-700 arası bişi oda EU açılınca iyide düzelecektir.

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 24 Ocak 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
EU kutusu almana gerek yok.
Oyun Avrupa'da çıktıktan sonra, aktif US keylerini de EU'ya geçirecek bir sistem oluşturacaklar, ama ne zaman olur? Bilinmez :)[signature][hline]Fear Me..
  • Yeni Oluştur...