tozparcasi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sevgili arkadaslar, oyunun avrupa da resmi olarak ne zaman basliyordu? birde elimizdeki US key le oynuyamicaz dimi? betada oldugu gibi blizzard a yollicaz onlar convert edicekler oyle EU da oynuyabilcez dicez dimi.. tesekkur ediyorum cevaplar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Oyun avrupada 25 Şubat ta baslıcak. Eger Avrupada oynamak istiyosan EU box ı alabilirsin.İnternetten alışveriş yapmak istiyosan FAQ topiciginde alışveriş hakkındaki mesajımı okuyabilirsin. Convert durumu için eger key kullanılmadıysa Blizzard la temasa geçebilirsin.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hm tuh, amerikada oynuyorum, avrupa acilinca elimdeki keyle pasa pasa oraya gecer low ping leoynarim diye dusunmustum ama elime aldim anlasilan,tesekkur ederim cevabiniz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 üzülme avrupada kalacak olan bir çok türk daha var (bende galiba :) ) birlikte paşa paşa oynarız :) fakat illede geçecem diyorsan sanarım.US'dan geçiş EU'ya belirli bir süreden sonra olabilir diyorlardı. hem low ping demissinde ben sabah 0ms ile oynuyordum walla :) genel olarak ise 300-700 arası bişi oda EU açılınca iyide düzelecektir. [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 24 Ocak 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 EU kutusu almana gerek yok. Oyun Avrupa'da çıktıktan sonra, aktif US keylerini de EU'ya geçirecek bir sistem oluşturacaklar, ama ne zaman olur? Bilinmez :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar