Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oynayanlardan tawsıyelere ıhtıcacım war

allf

Öne çıkan mesajlar

Windows® System 98/ME/2000/XP OS:

* 800 MHz or higher CPU
* 256 MB or more of RAM
* 32 MB 3D graphics card with hardware transform and lighting, such as GeForce 2 or better
* 4 GB or more of available hard drive space
* DirectX® 9.0c or above
* A 56k or higher modem with an Internet connection

sayfasında yazanlar bunlar ama bunu pekde ciddiye almamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liebe, 24 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
tek bişi diyecem kesinlikle fx almayın!! wow için radeon 9550 gamer edition ve üstü en ideal kartlardır , fxlere her türlü basıyorlar ve üstlerindeki fanlarla nefis o/c araçlarıdır.

fx alma dıyosun ama fıyatlar hakkında bılgın varmı ? yanı arasında kac dolar oynuyoo buğün 200 mılyon gırdı zate!!3 cd den ekran ve rem dıyosunuz bence rem 512 yeter suanlık 50 60 mılyon dur umarım 256 lıklar bende 256 var ekram kartı ne kadar bı bılgın varmıı acabaga? tskler bu arada allf benı bayagı zorluyoo wc3 te bakalım bunda ne yapacaz arkadaslar arasında en ıyısı ben le allf wc ta onun ıcın bu oyunu oynamalı ve en ıyısı olmalıyızz
Sosyal ağlarda paylaş

bence rakip değilde birbirinizin eksiklerini tamalıyacak bir grup olursanız (paladin - warrior gibi) daha iyi şeyler yaparsınız..

ben yarın alıcam kadıkoyden bir yerlerden asus radeon 9550 ge. fiyatı 82$+kdv yani 130 küsür birşey.birde indirim yaptırırım ben koca çenemle zaten 120 ye falan alırım inşallah :) ama ekran kartı nefis birşey overclock canavarı.zaten overclocksuz halide gayet rahat kaldırıcak gibime geliyor wowu.bence önce rami alın , ekran kartını sonraya bırakın cunku grafikleri kısıpta oynayabilirsiniz ama dusuk ramle baya kasar oyun.256 mb ram fiyatlarıda 65 milyon falan olması lazım...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

saulasın umarım senle aynı takımda oynarız:=)
warrıor kotu paladın ıyı sanırım o ıkısı nasıl grup olacak aslında oyunun ırklarını tam anlamıs deılım ne olacagıma karar vermedım daha kotu olacaz o kesın ben kotulerı severım ~~yaşasın undead~~wc3 tete onlara bayılırdım ve kotulerde paladin yok
hunter olsam cok zayıf
warlok bıraz karısık buyucu gıbı humanların atescısı gıbı
warrıor ?
sanırım o olacazz
en ıyısı o gıbı
ama hunter da tek dolasabılıyoo 20 25 lvl kadar oyle dıyolar
kararsızım ben genelde tek vaeya 2 kısıyle takılmasını severım
hangısı uygun sence
???????????
Sosyal ağlarda paylaş

oyun genelde party halinde oynancagı icin hunter bence yaramaz.yani arkadasın diyelim closed combat oynuyacak (warrior - paladin gibi ) sen arkada kalıcaksın elinde tufeginle falan ee nolcak hani bu hunterde 2 silah kullancaktı?biriniz ranger biriniz yakın dovus karakteri yapabilir.biz şahsen arkadasla oyle yapıcaz..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sallamayın az.Adam para vercek her karakterle rahat bırakın oynasın sen kafana uygun bir char sec ve başla hunter cok zevkli özellikle hayvan evcilleştirince.Birde hunter a sinsice düşman yanaşamıyo map den görüyosun.İzsürme ve çita yürüyüşünü birde ölü taklidi yapmayı öğrenince hunter baya bir char oluyo bence zevkli.[signature][hline]HordishManner
Sosyal ağlarda paylaş

hunter ile quest olayında alır başını gidersin millet abi yardım die zırlarken sen bakıp gülersin kimsenin laflarına bakıp iş yapmayın herkesin zevki başkadır sen hunter seviyorsan hunter oyna elbet zaman sana neyin ne oldugunu gösterir ya çok seversin yada sevmezsin.
Gel gelelim pvp de hunter nasıl valla pvpde grupta isen sorun değil ama solo quest yaparken illaki combat giriyorsun o zaman ön plana senin klavye yeteneğin+hızlı düşünebilme gibi faktörler giriyor adamdan iyisen zaten 51% combat alırsın değilsen gg sadece ölürsün sorun değil yani ölmeyide hazmetmek lazım demi? :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ana konudan uzaklastık ama dayanamadım.
ya beyler oyun oyundur ama bır yere kadar madem zırt pırt olunuyosa nıye kasılsın ocar.amac kıll yapmak degılmı.dosluk barıs kardeslık gıbı bı oyun olsa adı wow olmazdı heralde.
kotu car yoktur kotu oynayan player wardır dıye dusunuyorum sahsen ben.[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...