Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Fistan neden tüm netliği ile gelip, kartın alıcısı varsa git ona sat burada niye başlık açıyorsun dememiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 400 çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ahuahaha sıfırı 1200 tl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Selam Om attim ama hic donmedin teklif mi az geldi nedir ? bombilo said: ölücüler birikmiş yine, kartın sıfırı 1200 tl işte, sırf bitcoin mining yapıldı diye yarı fiyatı 600'e düştüm, tanesi 600. ölücüler kendinelerine başka topic bulsun. artı olarak kartlar normalde 5 tane idi, bitanesi hiçbir sıkıntı olmadan bir pc'de oyunda dahil olmak üzere sıkıntısız çalıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ikisine 750 veriyim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben 500'e kadar çıktım valla bi tanesi için, daha da veren olmaz bence sat birini bana artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bombilo said: Elimde 4 adet Sapphire Vapor-x R9 280x 3gb OC edition kart mevcut. * Bitcoin mining mevzuları icin 4 ay kadar kullanıldı fakat kartlar klimalı sunucu odasında, hiç bir şekilde aşırı ısınma olmaksızın çalıştı. * Aralık 2013'de teknobiyotik'den alındı. Kartlar Aralık 2013 de alındı ve 4 ay kullanıldı diyorsun. Cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 toplamda 4 ay dememiş, mining amacıyla 4 ay demiş adam dürüstçe demiş mining yaptım biraz, ona göre alın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Biz de durustce teklifimizi ilettik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bana sat bi tanesini yav. 500kaat sayıyorum işte Mosquito said: ben 500'e kadar çıktım valla bi tanesi için, daha da veren olmaz bence sat birini bana artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar