Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncu Dergisi World of Warcraft [CD]

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Az önce gidip aldım dergiyi.Tavsiye ediyuorum kesinlikle.
2 saat 10 dk lık 30 tane movie
Haritalar , büyüler , ırkların açıklamaları kısacası herşey
oyun içi sesler mevcut.Derginin Fıyatı 10 YTL.Fakat ek olarak 10 tane cd veriyo.Oyun tanıtımları yamalar vs vs vs içeren diger cd lerde var.Ama ben wow için aldım tabi dergiyi dogal olarak.
İçerigide güzel derginin.Kaçırmayın alın derim.

Kaliteyi düşürdüm.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.

Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bi çalışma... Eternal sanada çok saol bu bilgiyi bizle paylaştığın için çok işimize yarıycak birşey bu...

Kaçmaz..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

cok özenle,bu isi sevenlerce yapildigi cok belli olur sekilde hazirlanmis bir calisma ve hele hele yeni baslayan ve baslayacaklar icin fazlasiyla bilgi iceriyor.Oyunu yalayp yutmus olanlarin isine yaramaz tabi.Ama yinede bir cok resim ve mp3 var[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar birisi bu cdyi iso yapıp rar la bölse ve torrentini paylaşsa yada ftp servera falan koysa. 1 tek cd için millet dergi almasa. Hatta benim bulunduğum gariban şehire gelmişse ben alıp yapayım.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu meret büyük şehirlerde bulunabiliyor ama doğudaki küçük şehirlerde zor. 1-2 tane geliyor boyle dergiler. Oda bitiyor. O yüzden bulabilirsem ben yaparım. Ama başkalarına da fikir olsun.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...