Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 valla fit zayıf olanlar zara,massimo dutti,damat tween sararın network mu ona falan baksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 gömlekleir sıskalara göre üretmiyorlar slimfit te alsan yapcak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 chrome said: 29 yasima geldim. Dugune dernege gidemiyordum takim elbise almadim hic. Ortagim evleniyor sagdic yapti. 3.500 tl butce ayirdim 1 adet Takim elbise yelekli de olur yeleksizde 1 adet gomlek 1 adet mendil 1 adet kravat 1 adet kemer 1 adet ayakkabi corabim var. Hadi 4500 e kadar zorlarim. Cok sik bir sey olsun istiyorum her dugune dernege bunu giyecegim baska zaman da giymem. Ben hepsini 1000 e cozerim demeyin abi. Gozden cikarttim bunu ben. 1 defa alayim iyisi olsun. Troll serbest. Boy 173 kilo 75 gobek var damat tween de baktım geçen hafta 2.7k dedi adam ayakkabısız. ama hani daha ucuza da var sarar da vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Aluriel said: yelek ne ya koylu gibi. hem hava sicak hem kotu duruyor. yelekli alma. 4500e de hazir alma git yaptir bari o kadar veriyorsun yörünge dışına uçmuş ama iyi söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar