Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gülcaaaaannn, annemizzzzz....!(emrah ,komik mp3)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkada$lar, demin bi arkadasim güzel bi kücük emrah mp3ü yolladi bana , ho$uma gitti benim..umarim sizinde hosunuza gider ne kadar boku cikmis olsada =)
yeri burasimidir internetmidir bilemiorum ama burasi daha dogru geldi bana..
ve ayriyetten aramaya inanip aradim ama bu konuda bisey bulamadim =) neyse ii kopmalar...yada kopamamalar...

TIKlarken aci cekmiceksiniz emin olun =)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Mesaj tarihi:
ama gülcan annemiz kısmını sölemiyo =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
baslarda yüklenirken öyle oluyo.. tamamen yüklendikten sonra , replay yapip dinleyebilirsiniz o zaman sorun olmuyo =)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 24 Ocak 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
valla şu an o kadar yavaş çekiyor ki, acı içinde kıvranıyorum şahsen :p

Başlık açıldığından beri 8 kb çektim eheh =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
ahuahah :D süfer ben senin enistenim lann tanıdın mı beni =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Mesaj tarihi:
ztn bunu seslendirean ata demirer diil mi yaw..._?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Valal baya eski ama hoş yinede sonu kopartiyor. Hani ben küçüğümya ahh vurmayin :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...