Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gülcaaaaannn, annemizzzzz....!(emrah ,komik mp3)

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

arkada$lar, demin bi arkadasim güzel bi kücük emrah mp3ü yolladi bana , ho$uma gitti benim..umarim sizinde hosunuza gider ne kadar boku cikmis olsada =)
yeri burasimidir internetmidir bilemiorum ama burasi daha dogru geldi bana..
ve ayriyetten aramaya inanip aradim ama bu konuda bisey bulamadim =) neyse ii kopmalar...yada kopamamalar...

TIKlarken aci cekmiceksiniz emin olun =)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

baslarda yüklenirken öyle oluyo.. tamamen yüklendikten sonra , replay yapip dinleyebilirsiniz o zaman sorun olmuyo =)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 24 Ocak 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
valla şu an o kadar yavaş çekiyor ki, acı içinde kıvranıyorum şahsen :p

Başlık açıldığından beri 8 kb çektim eheh =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...