Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Selam, String eşitlemek istiyorum ama %100 uyumlu olmasada kabul edebilmk istiyorum. Örnekle anlatayım. Kullanıcıdan input istiyoruz string olarak "ali ata bak" yazıyor adam. Şimdi ben ali ata bak ata ali bak bak ata ali bunların 3 u geldıgınde ok vericek. Yada mesela suark ata ali bak dediğinde de evet ok döndürücek bişi yapmaya çalışıyorum. Nasıl yaparım? (C#) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://stackoverflow.com/questions/1209049/c-regex-match-whole-words böyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 sanırım evet du bi deniyim çok tşşşkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ali ata bak ata ali Bu kabul edilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 hmm tekrar etmesi pek anlamlı degıl o yuzden no. ama sıralı olmayabilir suark ali gel buraya ata deneme bak bunu kabul ettirebilcemmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 yes oldu string keyword = ("deneme|osman|paticik"); if(regex.ismatch(input,keyword,regexoptions.singleline | regexoptions.ignorecase)) { hede } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar