RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 lan zeus kurdurtacaksınız şimdi bana yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bu oyunu birkaç aydır bekliyordum. eski oyunlarla birebir aynı gameplayi sunmasından hoşlanmadım, iade ettim. gameplay namına herhangi bir modernize etme çabası yok gibi. üzerine tamamlanmamış ingilizce tercümeleri ve teknik hususlar eklenince kötü olmuş. çıkış sonrası süreci iyi değerlendirirlerse tekrar bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Tori said: Zeus hd remake hakkat ne iyi olurdu http://www.wsgf.org/forums/viewtopic.php?f=64&t=14149&start=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 RamsesII said: lan zeus kurdurtacaksınız şimdi bana yaa "Has anyone seen my spear? How can I be a spear carrier without my spear?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 şu oyunu deniyim dedim de yok abi. Zeus ile alakası yok. Savas fln yok şirinler köyü oynuyormusum gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar