GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 abi ben direk default kullanıyorum aleti,dün oyun açıkken alt tab yaptım evga precision açıktı dikkatimi çekti bi ss aldım,normalde bunun 1342 mhz boost clock hızı,bu baya 1455 lerde geziyo yormayalım aleti, overclock noobuyum hiç anlamam bu işlerden http://i.hizliresim.com/MEMjog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Modeli ne? FTW falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Temp target 80 zaten. Yoramazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 @Genwa , ssc abi 3975-KR @Esh , oc yapmadan bu hızda gezmesi normal mi,dedim benmi bişey yaptım yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Aslında normal değil, az da olsa overclock var, o programın default ayarlarından kaynaklanıyor muhtemelen (ya da yanlış ölçüm yapıyor). Fakat kartın standartlarına uygun, herhangi bir tehlike yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar