akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Uzay da sandbox kendi gemini dizayn et ve kur . Uzayda kendi geminiz veya uzay istasyonuzda yaşamak icin en iyi durak . Şu an gördügüm kadarı ile çok eksik ve yetersiz . Eger türü seviyorsanızki space engineers dan daha göze carpıcı bir oyun yoktu , Odan kat ve kat daha iyi . İmkanınız varsa mutlaka yapımcıları destekleyin . Gördügüm kadarı ile çok iyi bir yola girmiş ve ilerliyorlar. Bu oyunu mutlaka takibinize alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bir link, resim, video falan koysaydın keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Space Engineers varken hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 akirafes said: Şu an gördügüm kadarı ile çok eksik ve yetersiz Eger türü seviyorsanızki space engineers dan daha göze carpıcı bir oyun yoktu , Odan kat ve kat daha iyi abi bu nasil mumkun oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Abi gercekten ben ne okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ibretle okudum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Oyun incelemeyi yapan eleman gibi dsfsafd http://www.youtube.com/watch?v=NhVF0P5GaII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sonunda bilinen butun fizik kuralalrinin icine edilip askin gucuyle iyiler kazaniyormu bundada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 banyoda küvet var . bir tane daha oyunda vardı yapılan . aklıma gelmedi şimdi . Ya tree of life dan vakit bulsam dalıcam buna sanki benim tarzım bu oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar