di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 niye oyle bisey yapip kendi hayatini baltaliyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Var da Londra da degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Var da full stack, bi de yeni iş değiştiriyo sdf Yalnız piyasa cidden kötü sanırım, ya da en azından kesenin ağzını dar tutunca. Tam ben ayrılıyorum, şirket gidip kafasına göre 2 tane front endci almış, ikisinin de Javascript bilgisi sıfır. Bu ikisinden iyi olanı güya 10-15 yıldır çalışıyo ama bırak AngularJS'i falan, Javascript bilmiyo resmen. Kimse kusura bakmasın ama bir kadar yıl çalışıp da hadi geçtim !! teick'ini, var'la değişken tanımlamayı falan bilmiyosa diyecek hiçbi şey yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Duzgun front end dev var tabii ki, basim agriyor dese izin kullan keyfine bak diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Js konusundaki gelişmeleri takip ederken çok zorlanıyorum. Öğrenilmesi gereken çok şey var ve yetişemiyorum şu anki hayat düzenimde bugun öğrensem yarın yerine yenisi gelecek diye demotive oluyorum.. Yoksa rahat ekmek yeniliyor aç kalmıyor fe yapan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bosver ya, seneye yenisi cikinca onu alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Muhasebecinin işi ne kadar kolay halbuki. 1900 lü belkı daha eski yıllardan kalma bilgilerle hayatını sürdür. Temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar