Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Font Bureau yeni bir yazi tipi cikardi: http://input.fontbureau.com/preview Terminal ve kodlama icin ozel. Hosuma gitti benim, terminal icin default yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ahaha abi kusura bakma da uzunca bir sure hayatim terminal, ide onunde gecti simdiye kadar bir kere dusunmedim yazi tipini de fontunu da emin ol dusunen de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Bence güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 o code compile olmadiktan sonra fontuna 1, terminaline 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Iyi olmus bu, 168 stil var, kafasina gore bir sey kesin bulur bakan. Ucretsiz veriyorlar hem iste. Input Mono Narrow Light oldu benim yeni monospaced font. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 senko said: ahaha abi kusura bakma da uzunca bir sure hayatim terminal, ide onunde gecti simdiye kadar bir kere dusunmedim yazi tipini de fontunu da emin ol dusunen de yok kisilestirip surekli hale getirirsen umursuyosun. osx icin(linux icinde oluyomus ama denemedim): https://github.com/caarlos0/dotfiles emacs icin: https://github.com/xiaohanyu/oh-my-emacs yukaridaki dotfile i alip kendime gore 1-2 duzenlemeyle kullanmaya basladim.bu arada caskroom sayesinde su terminal scriptini kurarken tek tek sayfasindan cekip kurmaya ugrasacagin programlari cok rahat bir sekil kuruyosun. birde o dotfile icinde bi osx scripti geliyo.onunlada settingsde 1 saatte kastigin ayarlarin hepsini yapiyosun tek komutla.oraya da tabi kullanim aliskanliklarina gore bi ayar cekmek lazim. isin guzel yani bu duzenlemelerin hepsini tek seferde yapiyosun.sonra ister githuba at ister usbye yedekle yeni bi sistem kurulumda tek komutla baglanti hizina gore 1-2 saat icinde sistem kullanima hazir ve nazir.Bu bahsettigim mevzuyu osx yosemite uzerinde 1 hackitosh bide mbpye uyguladim. fontu bi deneyim.su an kullandigimdan daha atraktif olursa gomerim scripte. dotfile da sublimetext kurulumu hatali gibi.sublimetext theme hatasi verip duruyo.sublimetext kullanmiyorum o yuzden kendi dosyamda kaldirdim onu.kullanacak olan olursa dip not olsun.atomda sorun yok onuda kullanmiyorum. ek olarak kurulum icin osxde base gelen texinfo 4.8 versiyonu emacsin scriptinde hata veriyo.onu guncelleyip guncel olani pathe eklemek lazim.(su anki surum 5.2 galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Butun gun gozunun onunde olan seyler bunlar, osx intellij default font dan baskasinin laptop ina gectigim zaman rahatsiz oldugum zamanlar oluyor. Siyah uzerine beyaz kullaniyorum terminal ve ide yi, tersini gordugum zaman algilamak da bile zorlaniyorum. @Offtopic: Siyah uzerine beyaz gozleri daha az yoruyor, en azindan benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 siyah yesil varken siyah beyaz ne ya sdfsdf kod calissin da isterse gokkusagi renginde olsun benim icin no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 cogu kisi siyah bg kullaniyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 font güzel. site ayrı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar