Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk defa geldiğime pişmanım

dasBock

Öne çıkan mesajlar

dasBock said:
geldiğimden beri fitil gibiyim. zaten ilk o pasaport kuyruğunda arkadan bi dayamaları dellendirmişti neresinin neyine ne yetiştiriyosa pezeveng...dolmuşa biniyosun hayvan gibi şi yapıyolar, otobüse biniyosun millet birbirini fortluyo, sokakta bişe soruyosun "git birader oruçlu oruçlu" diyo ulan bana mı tutuyosun mk orucu?! yahu ne zaman medeniyete kavuşacak şu ülke? ne zaman insan gibi yaşayacağız?

afganistan'dan bozma bir halkın tepesine malezya fantazisi yapmaya çalışan bir parti geçiriyorsun, 13 sene boyunca bu parti hüküm sürüyor ve sen bu soruyu mu soruyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

dasBock said:
geldiğimden beri fitil gibiyim. zaten ilk o pasaport kuyruğunda arkadan bi dayamaları dellendirmişti neresinin neyine ne yetiştiriyosa pezeveng...dolmuşa biniyosun hayvan gibi şi yapıyolar, otobüse biniyosun millet birbirini fortluyo, sokakta bişe soruyosun "git birader oruçlu oruçlu" diyo ulan bana mı tutuyosun mk orucu?! yahu ne zaman medeniyete kavuşacak şu ülke? ne zaman insan gibi yaşayacağız?

afganistan'dan bozma bir halkın tepesine malezya fantazisi yapmaya çalışan bir parti geçiriyorsun, 13 sene boyunca bu parti hüküm sürüyor ve sen bu soruyu mu soruyorsun :D

doğru diyosun sormak hata. bugün havaalanında vedalaşırken annem 'ee okulun bitince nerde yaşamayı düşünüyosun' diye bir soru sordu yavaş yavaş kıvama geliyolar :)
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

delihan said:

Arkadaş bende bıkdım şu yurtdışına gidip birkaç aylına yada günlüğüne gelip buralar öğ kaka insanlar söle böle diyenlerden. Gelmeyin arkadaşım ya mümkünse geldiğiniz yerde eminim sadrazam gibi yaşıyorsunuz ama burası böyle şartlar bu şekilde yönlendiriyor insanları bütün bokluklarını zorluklarını biz çekiyoruz biz dayak yiyoruz biz eziliyoruz adam dışardan gelip bide ukalalık yapıyor. Gelmeyin lütfen yurtdısındaki köşkünüzde huzur içinde kültürlü bilgili insanlarla yaşamaya devam edin. İlini kuruttunuz memleketin.
Son cümle fazla oldu ama doldum artık hergün hergün forumü geçdim yaz geldi gelen gelene tatile memlekete

gelmemek için uğraşıyoruz zaten alın hayrını görün karının götünü görse konu açıyor adamlar biz bişeyden isyan edince mi dokunuyor?

[

kusuruma bakma memleket hepimizin. Bin kere tövbe etsen yine gel..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...