Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakasinda Uygun Semt

SewerUrchin

Öne çıkan mesajlar

Dun ve bugun Besiktas ve Ortakoy civarini dolandim.

Benim beklentiler mi cok yuksek yoksa Istanbul`da koca bir emlak balonu mu var bilemiyorum ama yikik dokuk harebe evlere bahce kati/giris vs olmasin istiyorsan minimum 1600-1700 TL fiyat veriyorlar.

Ortakoy Dereboyu Caddesi`nden biraz kopruye dogru icerileri yurudum de bir ev icin turistik gezi oldu benim icin, bol bol fotograf cektim renk renk tarihi ilginc binalarda :)

Besiktas Dikilitas taraflarindan Ortakoy`e rahat gidilip, gelinebilinir mi? Oralarda evler biraz daha restore edilmis gibi geldi diger yerlere kiyasla..

Turkiye`de kaldigim zamanlar hep Kadikoy civarlarinda ikamet ettim, acaba Bostanci sahile yakin bir yerlerde eve ciksam cok mu sacma olur? En azindan genis, sahile yakin vs diye avutuyorum kendimi ama..
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Şuranın üst katını tuttum bugün 1600tlye. Metro metrobüse 10-15 dakka yürüme mesafesinde.
http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/istanbul-sisli-esentepe-emlakcidan-apartman-dairesi/detay?sParam=UEMdmpTtRF9cLalrrKIZUg==&pageSize=20&list=1&new=1

ahah elvin hanım, eski emlakçımız. salihtozan'da oturmuştuk biz de bir-iki sene
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Bağlarbaşı.. üsküdar'da evler pahalı olur ama biraz yukarı çıktın mı bağlarbaşı iyidir.

bağlarbaşında ikamet eden biri olarak söylüyorum: eski komşumuz acıbademe taşındı 3+1 110m2 evini (Bağlarbaşındaki) 1750 TL'ye kiraya verdi. bizim evin en alt katına (giriş) 450k TL para istiyolar. metro yapılıyo buraya daha bitmeden böyleyse bitince hayal bile edemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu kiralik ev bulunmayacak gibi, ne evlere nasil fiyatlar cekiyorlar bir bilseniz.. 1,5 saat yol giderim yine de Anadolu yakasinda temiz temiz otururum diyor insan..

Uskudar`da Selamsiz Mahallesi tam neresidir bir bilen paticik yardimci olabilir mi uzak durmak acisindan :) Bekara-kiz/erkek arkadasi vs olana problem olmayacak mahalleleri nerelerdir, en azindan oralara da bir goz atayim diyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Riverwind said:

avrupa yakasında oturma bence direk kadıköy taraflarına bak vapurla gidip gelirsin işe işte püfür püfür , üsküdar güzel ama kadıköy daha rahattır problem çıkmaz

Su anda Icerenkoy tarafindayim zaten ama iste metroya yuru, bin-in oradan vapur sonra otobus hem yoruyor hem de 1,5 saate yakin zaman aliyor, karsida da azcik eli yuzu duzgun ufacik dairelere acayip fiyat cekiyorlar ne yapsam bilemedim..
Sosyal ağlarda paylaş

selamsızla selamın melamın olmasın abi bak o kadar diyeyim, ben bir gün eşimle birlikte çamlıca tepesinden indik o mahalleye yürümüşüz farkında olmadan herkes tip tip bakıyor mahalleler bi garip insanlar bi suratsız baya tırstık önümüze ilk gelen otobüse bindik kaçtık sdsafsd
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

selamsızla selamın melamın olmasın abi bak o kadar diyeyim, ben bir gün eşimle birlikte çamlıca tepesinden indik o mahalleye yürümüşüz farkında olmadan herkes tip tip bakıyor mahalleler bi garip insanlar bi suratsız baya tırstık önümüze ilk gelen otobüse bindik kaçtık sdsafsd

Abi tam nereye denk geliyor ki orasi ya Google Maps`den bulamadim bir turlu, o civarlari da hic bilmiyorum ki bir Fistikagaci guzel yerdir diye bir yerlerden duymusum, oralarda ev bakip duruyorum nette eehehe
Sosyal ağlarda paylaş

çamlıcadan aşağısı oluyor işte kısıklı mahallesi olarak geçebilir tam emin değilim ben de. ben sana diim burası istanbul aga öyle 10 dakikada işime gideyim geleyim istiyorsan maaşın yarısını basacaksın kiraya yoksa alışmaya bak yollarda çürümeye :) ben maltepeden suadiyeye 1 saate yakın sürüyordu gidip geliyordum çalışıyorken arabayla trafik olmayınca 10 dakika sürmüyor bile o yol ama toplu taşıma beklemesiydi, duruyo kalkıyo trafiğe takılıyo kavga ediyo bilmemne yok abi bitmiyor o yol. bence sen en güzeli benim o linklediğim eve bak asddfds
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

çamlıcadan aşağısı oluyor işte kısıklı mahallesi olarak geçebilir tam emin değilim ben de. ben sana diim burası istanbul aga öyle 10 dakikada işime gideyim geleyim istiyorsan maaşın yarısını basacaksın kiraya yoksa alışmaya bak yollarda çürümeye :) ben maltepeden suadiyeye 1 saate yakın sürüyordu gidip geliyordum çalışıyorken arabayla trafik olmayınca 10 dakika sürmüyor bile o yol ama toplu taşıma beklemesiydi, duruyo kalkıyo trafiğe takılıyo kavga ediyo bilmemne yok abi bitmiyor o yol. bence sen en güzeli benim o linklediğim eve bak asddfds

Abi ben o evin o taraflara baktim ya, muhit Mordor`dan hallice.. Ev bakicam diye gittim tarihi ahsap binalarda bol bol fotograf cektim ehehehe..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...