SewerUrchin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Dun ve bugun Besiktas ve Ortakoy civarini dolandim. Benim beklentiler mi cok yuksek yoksa Istanbul`da koca bir emlak balonu mu var bilemiyorum ama yikik dokuk harebe evlere bahce kati/giris vs olmasin istiyorsan minimum 1600-1700 TL fiyat veriyorlar. Ortakoy Dereboyu Caddesi`nden biraz kopruye dogru icerileri yurudum de bir ev icin turistik gezi oldu benim icin, bol bol fotograf cektim renk renk tarihi ilginc binalarda :) Besiktas Dikilitas taraflarindan Ortakoy`e rahat gidilip, gelinebilinir mi? Oralarda evler biraz daha restore edilmis gibi geldi diger yerlere kiyasla.. Turkiye`de kaldigim zamanlar hep Kadikoy civarlarinda ikamet ettim, acaba Bostanci sahile yakin bir yerlerde eve ciksam cok mu sacma olur? En azindan genis, sahile yakin vs diye avutuyorum kendimi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 dereboyu zemin kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 masa said: Şuranın üst katını tuttum bugün 1600tlye. Metro metrobüse 10-15 dakka yürüme mesafesinde. http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/istanbul-sisli-esentepe-emlakcidan-apartman-dairesi/detay?sParam=UEMdmpTtRF9cLalrrKIZUg==&pageSize=20&list=1&new=1 ahah elvin hanım, eski emlakçımız. salihtozan'da oturmuştuk biz de bir-iki sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ahaha aynen elvin. Salih tozanda oturuyorum bende şuanda. Yarın taşıncam hemen yan sokağa. Pınar gıdanın karşısındayım hemen. Çetini biliyorsundur o zaman(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Odeon said: dereboyu zemin kat. bizim eski evi önermeli : D yıldız ve dereboyunda fiyatlar pek uygun değilse dediğin gibi dikilitaş'a bakabilirsin. ulaşım kolay olur ama birazcık yürümen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 masa said: Ahaha aynen elvin. Salih tozanda oturuyorum bende şuanda. Yarın taşıncam hemen yan sokağa. Pınar gıdanın karşısındayım hemen. Çetini biliyorsundur o zaman(: lol, şimdi adresini paticiğe ifşa etmeyeyim. özelden yardırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Evet patiler aynı apartmanmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 la ora zemin katti degilmi haha aynen o ev uber olur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 suBzer0 said: Bağlarbaşı.. üsküdar'da evler pahalı olur ama biraz yukarı çıktın mı bağlarbaşı iyidir. bağlarbaşında ikamet eden biri olarak söylüyorum: eski komşumuz acıbademe taşındı 3+1 110m2 evini (Bağlarbaşındaki) 1750 TL'ye kiraya verdi. bizim evin en alt katına (giriş) 450k TL para istiyolar. metro yapılıyo buraya daha bitmeden böyleyse bitince hayal bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SewerUrchin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Yahu bu kiralik ev bulunmayacak gibi, ne evlere nasil fiyatlar cekiyorlar bir bilseniz.. 1,5 saat yol giderim yine de Anadolu yakasinda temiz temiz otururum diyor insan.. Uskudar`da Selamsiz Mahallesi tam neresidir bir bilen paticik yardimci olabilir mi uzak durmak acisindan :) Bekara-kiz/erkek arkadasi vs olana problem olmayacak mahalleleri nerelerdir, en azindan oralara da bir goz atayim diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 avrupa yakasında oturma bence direk kadıköy taraflarına bak vapurla gidip gelirsin işe işte püfür püfür , üsküdar güzel ama kadıköy daha rahattır problem çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SewerUrchin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Riverwind said: avrupa yakasında oturma bence direk kadıköy taraflarına bak vapurla gidip gelirsin işe işte püfür püfür , üsküdar güzel ama kadıköy daha rahattır problem çıkmaz Su anda Icerenkoy tarafindayim zaten ama iste metroya yuru, bin-in oradan vapur sonra otobus hem yoruyor hem de 1,5 saate yakin zaman aliyor, karsida da azcik eli yuzu duzgun ufacik dairelere acayip fiyat cekiyorlar ne yapsam bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ortayköy de yıldız korusunun üst kapısına doğru, "palanga caddesi", "fıstıklı köşk aralığı sokak" civarında o fiyata bişeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 selamsızla selamın melamın olmasın abi bak o kadar diyeyim, ben bir gün eşimle birlikte çamlıca tepesinden indik o mahalleye yürümüşüz farkında olmadan herkes tip tip bakıyor mahalleler bi garip insanlar bi suratsız baya tırstık önümüze ilk gelen otobüse bindik kaçtık sdsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SewerUrchin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Liebe said: selamsızla selamın melamın olmasın abi bak o kadar diyeyim, ben bir gün eşimle birlikte çamlıca tepesinden indik o mahalleye yürümüşüz farkında olmadan herkes tip tip bakıyor mahalleler bi garip insanlar bi suratsız baya tırstık önümüze ilk gelen otobüse bindik kaçtık sdsafsd Abi tam nereye denk geliyor ki orasi ya Google Maps`den bulamadim bir turlu, o civarlari da hic bilmiyorum ki bir Fistikagaci guzel yerdir diye bir yerlerden duymusum, oralarda ev bakip duruyorum nette eehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ya git bi beşiktaşta öğrenci evine yancı ol bence olmicak böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 içerenköy uzak abi ya biraz merkeze doğru gel ya da avrupa yakasında sarıyer taraflarına da bakabilirsin beşiktaşa falan vapur olması lazım selamsızdan da uzak dur hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 çamlıcadan aşağısı oluyor işte kısıklı mahallesi olarak geçebilir tam emin değilim ben de. ben sana diim burası istanbul aga öyle 10 dakikada işime gideyim geleyim istiyorsan maaşın yarısını basacaksın kiraya yoksa alışmaya bak yollarda çürümeye :) ben maltepeden suadiyeye 1 saate yakın sürüyordu gidip geliyordum çalışıyorken arabayla trafik olmayınca 10 dakika sürmüyor bile o yol ama toplu taşıma beklemesiydi, duruyo kalkıyo trafiğe takılıyo kavga ediyo bilmemne yok abi bitmiyor o yol. bence sen en güzeli benim o linklediğim eve bak asddfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-etiden-1-plus1-70m2-kombili-tamamen-yenilenmis-iki-cephesi-aydinlik-217757751/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SewerUrchin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Liebe said: çamlıcadan aşağısı oluyor işte kısıklı mahallesi olarak geçebilir tam emin değilim ben de. ben sana diim burası istanbul aga öyle 10 dakikada işime gideyim geleyim istiyorsan maaşın yarısını basacaksın kiraya yoksa alışmaya bak yollarda çürümeye :) ben maltepeden suadiyeye 1 saate yakın sürüyordu gidip geliyordum çalışıyorken arabayla trafik olmayınca 10 dakika sürmüyor bile o yol ama toplu taşıma beklemesiydi, duruyo kalkıyo trafiğe takılıyo kavga ediyo bilmemne yok abi bitmiyor o yol. bence sen en güzeli benim o linklediğim eve bak asddfds Abi ben o evin o taraflara baktim ya, muhit Mordor`dan hallice.. Ev bakicam diye gittim tarihi ahsap binalarda bol bol fotograf cektim ehehehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gel biz sana araba alalım boşver kirayı, kredi ödersin aynı parayı benzine ödersin araban olur mis. güzel istanbul trafiğine sen de katkı da bulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SewerUrchin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Birkac haftaya kalmaz dusunecegim bu teklifi gibi gozukuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Avrupa yakasında profilo avmnin orlara bak bi. Şu 1-2 haftada ev tuttum tuttun yoksa bulamazsın. Kamyon kamyon öğrenci geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Çorlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Sewerurchin, Selamsız dediğimiz SElamıali mahallesi olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar