Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anahtar...(fikra)

Doo_m

Öne çıkan mesajlar

Üç kiz ölmüs, cennetin kapisinda siraya girmisler. En büyük melek, kizlari karsilamis ve sormus:
-"Cennetin kapisinidan girmeden önce size küçük bir sorum var. Hayattayken iyi kizlar miydiniz?"
Ilk kiz atilmis:
-"Sayin melek hazretleri! Inanin ben daima iyi bir kiz oldum. Evlenmeden önce kimseyle olmadim gibi evlendikten sonra
da olmadim"
Büyük melek yardimcisina donmus:
-"Tamam bu kiza altin anahtari verin"
Ikinci kiz;
-"Sayin melek hazretleri! Ben evlenmeden kimseyle olmadim ama evlendikten sonra dayanamadim!"
-"Bu kiza da gümüs anahtari verin" demis melek hazretleri.
Sira üçüncü kiza gelmis;
-"Sayin melek ben her önüme gelen erkekle evlenmeden önce ve sonra doyasiya birlikte oldum" demis...Büyük melek söyle
bir saginaa ve soluna baktiktan sonra yardimcisina fisildamis:
-"Buna da benim odanin anahtarini verin"[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Sosyal ağlarda paylaş

komik gelmedi bana $ahsen =P[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi fıkrada benden
SÜPERMAN
İki adam New York taki empire state binasının tepsindeki barda oturuyorlarmış biri dierine dönmüş
-Biliormusun gecen hafta sunu kesfettım Bu binanın etrafında öyle rüzgarlar varki tepesinden atlıyorsun asagı 10.kata kadar düşüyorsun sonra rüzgar o kadar kuvvetlıkı seni 10,katın pencersıne atıor.Barben bunu duyuyor kafasına olumsuz bir sekılde salıor öbür adamda demıskı
-Yahu sen delimisin olacak sey deil dediginde
-Yok kesinlikle oluyor denemdim ben göstereyım sıtersen sana.
Ve adam kalkmıs bardan gıtmıs pencereye ve ya bısmılah demıs ve atlamıs 10.kata gelınce içeri gırmıs ve asansore bınıp tekrar bara gelmıs sonra adam nasıl olur ımkansız fılan demıs adam bı daha atlamıs tekrar aynı sekılde gelmıs adam demekkı dogru soluyor dıyıp atlamıs adam 11.kat10.kat 9.kat fılan derken yere cakılmıs yukarıdakı barmen adama dönmüş ve:Süpermen içince adi adamın teki oluyorsun demış :P
asdasdsadas
hehehehe:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...