bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 arkadaşlar selam, ofiste asus-27-mx279h monitor kullanıyorum http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor.html HDMI bağlantısında ufak tefek sorunlar yaşıyordum. mesela pc açıkken hdmi takıp, çıkarttığımda görüntü gelmiyordu, no signal diyordu, reset atınca görüntü geliyordu veya kapatıp açınca. bu sabah o da işe yaramadı. hdmi bağlantı ile ne yaptıysam görüntü getiremedim monitore. VGA bağladım, sorunsuz çalıştı. HDMI kablosu patladı herhalde dedim fakat VGA ile HDMI takınca ve görüntüyü hdmi'a geçirince görüntü geldi fakat şöyle geldi; start bar'ı var, bar üzerinde açık olan app'lerin ikonlar var mouse getirince highlight oluyor fakat cursor yok falan. start bar'ı dışında her yer silme bg rengi, hiçbir görüntü yok. monitor ayarlarına baktım VGA'ya geçip, hdmi'la bağlayınca 2 display oluşmuş. vga takılıyken garipte olsa imaj geliyor demek ki kablo patlak değil. hdmi'a sağlıklı görüntü gelmemesine ne sebep olabilir? GPU driver fln yapar mı? şunu dene diyebileceğiniz şeyler var mı? yarına evden başka HDMI kablosu getirip deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 gpu driver dene, safe mode'da acip tek goruntunun oradan cikmasini sagla nvidia control hedehodosunden falan. kablodan olmaz o. ama acil diyosan vga ile hdmi'i ayni anda bagla, nvidia contorl hedesinden 1. monitoru 2, 2. monitoru 1 yap (o iki monitor var saniyor su an), 400 tl'yi bana gonder, is sorunsuzca cozulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar