mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 guild ismi nasıl gozukcek ? veya scripti nerde var[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ON=@Click IF () MESSAGE [ ] Böyle bir script buldum scriptste arattığımda Fakat nasıl çalışır ne derece doğrudur onu bilemiycem.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bunu nereye atcam ?[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 simdi istediklerim 1.guild ismi cıksın 2.si shrink deed küçülttüğünde cantama hayvan düşsün sadece deed değil hayvan boyle bişiy olabilirmi[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Şimdii buldum. Spheretables.scp nin içine atıyorsun. Ayrıca bir shrink deed sana.tabi ben yazmadım o ayrı :P [ITEMDEF i_shrink_deed] NAME=Animal Shrink Deed ID=i_deed WEIGTH=5 ON=@CREATE COLOR=0423 ON=@DCLICK IF != SRC.sysMESSAGE Animal Shrink Deed Cantanizda Olmali! RETURN 1 ENDIF TARGET Kucultulecek Hayvani Secin... RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR IF (==c_man) || (==c_woman) || (==0) SRC.SYSMESSAGE Insanlar Kucultulemez. RETURN 1 ELSEIF =statf_conjured src.sysmessage Buyulu Hayvanlar Kucultulemez. RETURN 1 ELSEIF (!= src.sysmessage Yarali Hayvanlar Kucultulemez. RETURN 1 ELSEIF ( SRC.NEWITEM= SRC.ACT.NAME= SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.MORE1= SRC.ACT.BOUNCE SRC.TARG.REMOVE Remove ELSE SRC.SYSMESSAGE Kucultulucek Hayvan Sizin Olmalidir. Return 1 ON=@TARGON_ITEM src.sysmessage 'i Kucultemezsiniz !! RETURN 1 ON=@TARGON_GROUND src.sysmessage Hayvan seciniz. RETURN 1[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Tam olarak bu: on=@click IF (<=1) MESSAGE [] RETURN 0 ENDIF (Guild İsmi Yani)[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 saol babada bu scripte neeklersek cantamıza duser ? deed halinde veya normal halde ?[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Verdiğim shrink scripti şu anda shrink edilen hayvanı direk çantaya atıyor.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 cok saol birde hatırlarsın nebulada jhelom banktan rune alchem ile fighting pite gidiyordu onuda nasıl yaparım :) cok saol[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 1-)Fighting Pite'in içine gidersin. 2-)Teleporttan geçtikten sonra gidilmesi gereken yeri belirlersin. 3-) .where komutunu kullanaraktan, koordinatları alırsın.Not edersin. 4-)Rune Alchem istediğin bir yere koyarsın. 5-) .edit komutunu yazıp Rune Alchem e tıklarsın. 6-) 2. sayfasından MoreP'ye, daha demin not ettiğin koordinatları yazarsın.Ve menüyü kapatırsın. 7-)Rune alchemi istediğin şekilde boyarsın ve isimlendirirsin. 8-)Yanlış birşey yapmadıysan, iş tamamdır.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 eski shrink scriptini silmeme rağmen duruyor napam ?[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Alchemy rune (veya ahmet ustanin ekmek bicagi, farketmez) uzerine .xtype t_telepad yazmazsaniz morep birsey ifade etmez bu arada.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: Baggio, 12 Şubat 2003 00:26 tarihinde demiş ki: Alchemy rune (veya ahmet ustanin ekmek bicagi, farketmez) uzerine .xtype t_telepad yazmazsaniz morep birsey ifade etmez bu arada.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Doğru pardon unutmuşum. mastermage eski shrink sistmei nasıl bişeydi?[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 baggi abicim ben beceremedim sne gelip yaparmısın bu kutrete sahip olmak isterim lutfen ipimi yolluyorum LoginServer=195.174.131.254,2593 lutfen bekkliyorum acilen[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ultima yok bende :) Scriptlerimi deneyemiyorum o yuzden buraya yazdigim, hatali cikiyo arada :) .xmorep 1234,1234,12 gibi yazacaksin, virgul yerine nokta veya bosluk koyarsan calismaz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 type 17 //telepad ayarla ve gidecegin yerin morep ini ayarla[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 anladımda kayboldu nese mesela gate acıp onu sabitlesem olmazmı sabitleme komutu bide :)[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 biri yapamzmı allah askuna plz[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaDBoY59 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yere alchem sembolu koyarken .add i_rune_alchem1(hatırlayamadım tam olarak sen doğrusunu yaz) diye koyma .static .... (ismini yaz rune'un) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar