Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] Al-Sat hk. kaynak

vulga

Öne çıkan mesajlar

merhabalar
akrabalardan bir kaci ile valide bir miktar kendi paralarini birlestirip forex ile gelir elde ettigi soylenen bir sirkete yatirmislar. ayda %5 faiz getirmis bu ay (ilk ay). devam etsek mi etmesek mi diye telefonda konusurlarken duydum. valideye bir anda tepetaklak olabileceklerini vs. anlatmaya calistim ama yine de sicak paradan oturu bir de ekibi bozmamak adina bir ay daha devam etme karari aldi.

bir suredir bitcoin al-sat yapayim diyordum ben de. tam ayni zamana denk geldi bu olayla. cok ufak bir parayla al-sat denemeleri yapiyorum 3 gun gibi bir surede %2.5 falan kar ettim. tabi zarar da edilebilir veya en kotu degeri dustugunde ayni seviyeye cikana kadar elden cikarilmaz. bir gun butun paramizin battigini soyleyen bir telefon almaktansa (ki bu durumda nasil'ini da sorgulayamayacagiz) annemi ikna edip kendi kontrolumuzde yatirim yapalim diye dusundum.

bir miktar parayla 1 ay bitcoin al-sat'i da deneyecegiz, para ayirdik. eger ayda min %5 kar ettirebilirsem forex kumarindan tum yatimimizi cekip al-sat'a yatiracagiz.

al-sat icin temel stratejiler edinebilecegim tr/ing kaynak var mi? tahminimce kafamizdan o parite icin bir deger belirleyip, o degerin alti icin kademe kademe artan alim emirleri verip; o degerin ustu icin yine kademe kademe artan satis emirleri vermemiz gerekiyor.

baya bu isin noobuyum anlatis tarzim komik gelebilir :) yetkili abileri konuya davet ediyorum.

(btc-e.com'u kullanmayi dusunuyorum hacminden dolayi)
Sosyal ağlarda paylaş

bitcoin topikleri vardı bi sürü onlara göz gezdir. gugıl dayıya bir soruver aynı şekilde. baya bi kaynak var ya nette hali hazırda. soru cevap şeklinde öğrenmek istiyorum diyorsan da biraz araştırıp öyle sorularını sorabilirsin sanırsam yine btc topiklerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:

bitcoin topikleri vardı bi sürü onlara göz gezdir. gugıl dayıya bir soruver aynı şekilde. baya bi kaynak var ya nette hali hazırda. soru cevap şeklinde öğrenmek istiyorum diyorsan da biraz araştırıp öyle sorularını sorabilirsin sanırsam yine btc topiklerinde.

bitcoin hakkinda yeterince bilgim var aslinda. merak ettigim al-sat stratejileri. yani bitcoin yerine baska bir sey de koyulabilir tabi.

WaNTeD said:

btc ile uğraşana kadar altın al sat yapsana veya forex devam et ki %5 i gunde yaparsın

fx ogrenmesi uzun surer ya simdilik daha kolay ogrenebilecegim ve en ufak amatorlugumde sicizlamayacagim bir seylerle ugrasayim diyorum.

altin da olabilir tabi surekli 97-105 arasi gidip geliyor ama bankalar cok komisyon koyuyor gibi geldi ondan dusunmedim basta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...