Waffen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Merhaba, Logout komutu nedir acaba? Şehir içinde logout olan birisinin str/hits orantısına göre bir çıkış yassağı koymaya çalışıyorum da logout komutunu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 On=@logout ? Amacın alt+f4 ü caydirici bir halemi getirmek ? Bu arada Sphere.ini de "Clientlinger" seklinde bir ozellik var. Clientlinger=120 ( sn cinsinden olmasi lazım yanlis hatirlamıyorsam ) eklediginde bir oyuncu oyundan cıkınca sehir içi veya sehirdışı farketmiyor karakteri o sure kadar oyunda kalıyor. Sphere 55i de calısıyormu bilmiyorum ancak 99f den sonraki surumlerde sorunsuz calısmakta. [hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 17 September 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Evet alt f4 konusu bizi zorluyor. Bu nedenle bir scp yazmaya çalışıyordum ama bir sorun var on=@logout u denedim ama sanırım mantıkta bir yanlışlık varp.. Ehehe silmisim. Neyse saol. en son solediğiniz olaya bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: jonq, 17 September 2003 16:43 tarihinde demiş ki: On=@logout ? Amacın alt+f4 ü caydirici bir halemi getirmek ? Bu arada Sphere.ini de "Clientlinger" seklinde bir ozellik var. Clientlinger=120 ( sn cinsinden olmasi lazım yanlis hatirlamıyorsam ) eklediginde bir oyuncu oyundan cıkınca sehir içi veya sehirdışı farketmiyor karakteri o sure kadar oyunda kalıyor. Sphere 55i de calısıyormu bilmiyorum ancak 99f den sonraki surumlerde sorunsuz calısmakta. [hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 17 September 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] "Clientlinger" olayı bana yaramaz , sorun genellikle chaos ve order savaşların meydana geliyor. Bunu için ayrı bir scp yazmam gerekli. Yani guild ler arasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Clientlinger olayi guardzone içi veya dışı durumlarda logout da cok guzel işe yariyor.Biraz mantıklı yaklasınca bircok konuda clientlinger işi bitiriveriyor :) 55i de calısıp calısmadıgı konusunda bir fikrim yok ancak NBL nin yayınlanmıs olan scp leri inceleyebilirsin.Buyuk bir shard sonucta onlarda bu duruma bir sekilde mudahale etmişlerdir sanırım.En azından sana bir fikir verebilirler yol/yöntem olarak.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 17 September 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 İstediği şu galiba ON=@Logout If ( < ( / 3> ) ) src.hits 0 serv.allclients Alt+F4 kullandigindan dolayi öldu. endif[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Arthur_HellsFire, 17 September 2003 19:04 tarihinde demiş ki: İstediği şu galiba ON=@Logout If ( < ( / 3> ) ) src.hits 0 serv.allclients Alt+F4 kullandigindan dolayi öldu. endif[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Ahuaha hatamı buldum. On=@Logout un L sini silmisim. :) Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ya bi de eger order/chaos değilse direk çıksın (disconnect) order chaossa devam etsin gibi bişi yaparsın clientlinger aktif edersin denemedim ama işe yarayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 İyi gusel de ben bu yazdığımı nereye koyacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Spheretables.scp'nin ensonunda eğer varsa ON=@LOGOUT bölümüne yoksa kendin yazıp ekleyebilirsin. Birde Şöyle Yapsak nasıl Olur,Ölücek Ama İsmi Gözükmüyor. Yani Alttan "Alt+f4 Cektigi İcin Oldu"ama kim :) ON=@Logout If ( < ( / 3> ) ) src.hits 0 serv.allclients Alt+F4 kullandigindan dolayi öldu. endif[hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Bi bunu dene order/chaos ayrimi yapıyoz if ((==1) ||(==2)) If ( < ( / 3> ) ) src.hits 0 serv.allclients Alt+F4 kullandigindan dolayi öldu. endif Else return 0 endif[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: jonq, 18 September 2003 13:09 tarihinde demiş ki: Bi bunu dene order/chaos ayrimi yapıyoz if ((==1) ||(==2)) If ( < ( / 3> ) ) src.hits 0 serv.allclients Alt+F4 kullandigindan dolayi öldu. endif Else return 0 endif[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Evet Jong , daha öncesinden vermiş olduğun komut satırını buradada senin verdiğin gibi kullandım. Ama dediğim gibi scp ti yeni öğrenmeye çalıyorum. sadece bu yazdığım scp ti nerede aktif hale getirmem gerektiğini bilemedim. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 on=@disconnect in altına yerlestircen. bak bunlar triggerlardır(tetikleyici).. on=@xx şeklinde triggerlar vardır bunları www.paticik.com/scripts te bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 on=@disconnect diye bişi mi var yau bilmirem ben :) jong senin her ifin ardına else gelsin gibi bi takıntın mı far evladım :lol:[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Evet alışkanlık yaptı :) else ile isi garantiye almazsam olmuyor içim rahat etmiyor :) ON=@disconnect var on=@logout la aynı isi goruyor bi farki yok.Yani yaparken farklı yapalım demişlerse bile aynı sekilde calısıyor su an :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Bence kontrol garantisi alışkanlık etmek gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 arkadaşlar ben playerlar şimdi magery kulanarak alt+f4 cekiyorlar örnek olarak Telepor olup alt+f4 cekiyorlar ben logout olurken plyerlarin hiçbir büyüyü yapamamalarini ani alt+f4 yaparken buyu kulanamamalarini istiyorum.Nasil yapmam mümkün.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yada spheretables de skillcllass 0 ( player classı) altına on=@logout ekle ve altına src.playercikiyor vs gibi bir komut ekle , sonra [function playercikiyor] diye gir olaya istediğin şeyi yaptır .[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Magery'nin hangi büyüyü yapmasını istemiyorsan , onun rune unu bulup , logoutta findid ile arattırıp remove yapmalısın ki , oyuna girdiğinde devam etmesin . Nebula alt f4 den jaile girenlerin , gate ile kaçmasını önlemek için bu taktiğe başvurdu :)[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 haha onu biliyorum bu script konusunda biraz acisizm yani fazla cakmiyorum ama yavaş yavaş kavramaya başladim[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Sana tavsiyem , herşeyi deneyim , tüm yollara başvurup en son topic al , en azından hatanı görürsün ve bir daha yapmazsın.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: wolcano, 24 Ocak 2005 16:06 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben playerlar şimdi magery kulanarak alt+f4 cekiyorlar örnek olarak Telepor olup alt+f4 cekiyorlar ben logout olurken plyerlarin hiçbir büyüyü yapamamalarini ani alt+f4 yaparken buyu kulanamamalarini istiyorum.Nasil yapmam mümkün. rel por sorununu düzeltmek için şunu yap spheretables in altına on=@logout action -1 ozaman bu sorun düzelir. kal ort porda da aynı şeyi yapıyorlar onuda şöyle önlersin on=@logout if () src.findid.i_rb_delay.remove endif eğer guard zone içerisine linger eklemek istersen bi item yarat equip ettir unequip edildiği anda disconnect etsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 onun yerine uoturkteki gibi gucun 25 in altina dustugunde kill yersin oyle cikarsin oyundan olur biter[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eline ne geçecek adam ölünce tobe tobe. işte client linger işini hayde hayde görür 20 saniye istersen 30 sn asılı tut adamı. ayrıca senin dediğin çok saçma adamda 45 str varsa resurrect olduğu zaman 11 12 hp ile dirilir. adam canının dolmasınımı beklicek.:-P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 45 str si varsa cikmayacak actiona. 45 str li adam order chaos a girmez zaten. 25 hp nin altinda genellikle altf4 yaptiklari icin kacamicak olucek nesi sacma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar