Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek Doğum Kontrolünde Devrim


Soris

Öne çıkan mesajlar

Dünyanın gidişatını değiştirecek çok sevindirici gelişmeyi paylaşmak istedim. İnanılmaz mutlu oldum şu haberi okuduktan sonra ve umarım vaat ettikleri şeyler de olur ve dünya olarak altın çağa gireriz.

http://www.telegraph.co.uk/women/womens-health/11646385/Contraception-Male-Pill-is-coming-and-its-going-to-change-everything.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vasalgel is essentially a polymer that’s injected under local anesthetic into the man’s sperm-carrying tubes, accessible through the scrotum — not in his penis or testicles as some authors have erred. It works by blocking sperm and is expected to be reversible through a second injection that dissolves the polymer.


pill diyor ama fitil lan bu.

lan fitil bile degil, sperm tasiyan yerlere nasil sokucaksin, ameliyat mi oluncakmis. bu is yatar.

ya hap olcak, ya sprey gibi birsey. sikicaksin alete. hem dogum kontrol, hem hastalik vs engelliycek. sunu ureten zengin olsun. biz de rahatimiza bakalim artik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Hem doğum kontrol, hem hastalık önleyici tek seçenek kondom. Malesef sprey sıkıp hastalıkları önlücek kafa şimdilik imkansız, mikroorganizmalar içeriden geliyo çünkü dışarıdan değil

Kolayı var. Bir şişe saf alkolün yarısını içeri dökersin, kalanıyla dışını dezenfekte eder öyle işini halledersen olur. Ne kadar zevkli olur bilemem ama. Acı eşiğinize kalmış biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...