sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 izmirli diyiliz krşıykılıyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ben izmirliyim karşıyakayı hiç görmedim sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ömrümün 21 yılı geçti şurda geçen gün şampiyon olmuşlar galba. hiç bişey hissetmedim epey antipatik geliyor hatta şu karşıyakalılık olayı genelde doğduğu mahalleden dışarı adımını atmamış tipler oluyor zaten holigan falan var facebook'ta ilkokuldan arkadaşlar evlenmeye de başlamışlar hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 yav said: antipatik bana mı seslendin gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar