Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Merhaba, Outlooktan 5413 kişiye mail atmam gerekiyor. Ancak mailden c/p ile sadece 1400 kişi ekleyebildim. Grupla diyeceksiniz ama gruplarken elle tek tek eklemek gerekiyor. Bunu topluca eklemenin ve kendi içinde başka gruplara ayırarak yönetmenin yolu varmı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 aynı domain altında mı bu 5k kişi? şirket personeli gibi mesla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 evet kayıtlı kullanıcı mailleri. Topluca mail atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oyle ise spam e duser bulk diye Ayir 1400 1400 1400 Kisi notepad e yapistir 4 kerette at iste ? Ama spamleme sansin cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 gruplamanın daha kolay bir yolu olmalı, import vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 evet derken hangisine evet anlamadım. eğer hotmail, gmail vb. şeyleri içeren adresler varsa direkt bloklar server. o rakamda toplu gönderim yaptırmaz. eğer şirket içi ise grup oluşturmanın pratik yolunu öğren direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 database den çektiğim excel olarak var işte. vcard a dönüştürebilirmiyim diye baktım ama vcard çok fazla ıvır zıvır istiyor tek tek değil belki ana script ile sanki yapılabilir gibime geliyor. BEGIN:VCARD VERSION:2.1 N:Doe;John;;; FN:John Doe ORG:Doe Company, The; TITLE: President NOTE;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE: Bu, ilgili kişi ile ilişkilendirilmiş bir nottur=0D=0A TEL;WORK;VOICE:(987) 123-4567 TEL;HOME;VOICE:(987) 765-4321 TEL;CELL;VOICE:(987) 135-8642 TEL;WORK;FAX:(987) 246-1357 ADR;WORK:;;1234 North Street;Anytown;TX 751234;;United States of America LABEL;WORK;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE:1234 North Street=0D=0AAnytown, TX 751234 =0D=0AUnited States of America URL: URL:<WWLINK TYPE="GENERIC" VALUE="http://www.doeweb.com">http://www.doeweb.com</WWLINK> EMAIL;PREF;INTERNET:[email protected] REV:19980114T170559Z END:VCARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Dragonfire said: evet kayıtlı kullanıcı mailleri. Topluca mail atıcam. yok sen onu yanlis anladin demek istedigi @hotmail.com mu hepsi @gmail.com mu filan yada @firmasitesi.com ayni mi diye.. ama ben anladim forum kullanicilarina mail atmayi dusunuyorsun. Benim onerim mailprovider kullanman Istersen sana birtane ayarlayabilirim ucretsiz denersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bingildak said: evet derken hangisine evet anlamadım. eğer hotmail, gmail vb. şeyleri içeren adresler varsa direkt bloklar server. o rakamda toplu gönderim yaptırmaz. eğer şirket içi ise grup oluşturmanın pratik yolunu öğren direkt. evet derken şirket içinde database kayıtlı kullanıcılar. gmail de var hotmailde aklına gelmeyecek envayi çeşit domain de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sıkıntı olur, mailing hizmeti sağlayan biri üzerinden gönder. hotmail direkt bloklar mesela, birinci elden deneyim etmişliğim var. önce IP sonra domain. çok başınız ağrır. şirket domaininden hiçbir hotmail adresine mail atamazsınız fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 neyse kendim işin içinden çıkamayınca sistemcilere yolladım pazartesiye kadar çözemezlerse başka yollar bulacağız. Mail provide ne ki bilmiyorum ben? Topluca isimleri atamıyorum gruba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Dragonfire said: neyse kendim işin içinden çıkamayınca sistemcilere yolladım pazartesiye kadar çözemezlerse başka yollar bulacağız. Mail provide ne ki bilmiyorum ben? Topluca isimleri atamıyorum gruba ya. simdi sen 5000 kisiye mail atinca direk spam damgasi yersin bu isler icin mail providerlar var. bi nebze guvenilir adamlarin isi bu, mail basina para aliyorlar 0.0004 cent gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Şimdi daha önce spam filtresine takılmışız biz tarbil olarak zaten. Sonra önce 1 haftalık sonrada tamamen çıkarmışlar biiz filtreden. Ama şimdi tekrar atsam yine spam olarak gider muhtemelen. Önceden bu işlerle ilgilenen hatun kişisi artık yok, şimdilik bana kaldı ama yazılım ve donanım ekibimiz var (hoş anlarlarmı anlamazlarmı bilemiyorum kıbrıs mezunu arkadaşlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 turkiyede euromessage e guveniyorum ben guzel firmadir sistemleride iyidir. Hotmaille, gmail ile filan ozel anlasmalari var oyuzden sorun cikmiyor spamlerde www.euromsg.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Word de mail merge özelliği var, adres mektup birleştirme diye geçiyor. Bir araştır, basit bir şekilde istediğin kadar kişiye teker teker mail atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 sendgrid gibi bi yerden hizmet alip atin, bosuna karalisteye sokmayin domain'inizi ve IP adresinizi. 5K mail gonderimi icin pek bisey odemezsiniz. Hatta hic odemeyebilebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bulk mailer buldum bizim çocuklar bakacağız bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://mailchimp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar