logtrig Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 herkese iyi geceler, araç içi kamera almak istiyorum, ucuz yollu bir şey olmayacak çok pahalı da olmasın tabii ama görüntü kalitesi iyi olsun istiyorum. araç içi ve sürüş yaptığımda yol çok net gözüksün istiyorum. önerileri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 senin için ucuz ve pahalının ne oldugunu biz nerden bilelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 doğru diyosun. aslında tam ne istediğimi de anlatmadım adam gibi. normal kayıt yapabilen fotoğraf makinaları oluyor ya öyle bir şey istiyorum. araba test edip video kaydetmeyi düşünüyorum 25-30dk çekim yapsın hafızası fazla olsun yeter. yani bu tip cihazlardan da hiç anlamam ama 1000 lik çalışır max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 http://teknoseyir.com/xiaomi-yi-aksiyon-kamerasi-incelemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Al bi gopro tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Şu siteden beğendiğine bak al. http://www.foxoffer.com/ Ambarella veya NTK 96650 chipset olan herhangi birini al. Personel favorim G1W, G1W-H veya G1W-C, tam fiyat performans hepsi. Antalya sıcağında 2 adet G1W-C Kullanıyorum arabada hem arkada, hem önde, çekimler şükela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 sj4000-5000 seç birini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar