Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 arkadaşlar ben bu konuda bilgi ve yardım alşmak istiyorum amacım oyunculara zarar vermek değil beni bu programla hackleyen kişiye o acıyı tattırmaktır yardımcı olurmusunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Varda vermem . Ayrıca key loger ın UO ile alakası nedir ? Ultima da bi kaç account hackleniyor diye , UO Emülatörleri bölümüne açman garip. Internet vs bölümüne açarsan daha iyi yardım alırsın.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Keylogger nedir ? Keylogger adindan da anlasildigi uzere klavyede kullandigimiz her haneyi hafizasina kaydeder ve bir txt dosyasinda logunu tutar. Programin trial versiyonu orjinal sitesinden download edilebilir fakat trial versiyonunda gizli olarak calistirilamaz. Gizli moda gectiginde ne olur Task manager da baslat cubugunda yada benzeri bir yerde gorulemez. Kendinizin belirledigi kisayol tusuyla gelir. Umarim yeterli bir bilgidir...[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bu konuyu daha öncede yanı biçimde açtın kitlendi. Biraz kafa yorsan neden kitlendi diye tekrar açmazdın.. Yada ben yanılıyorum....[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Keyloggeri burda sormak en büyük aptallıktır diyorum ben, internette arayacak yer bulamadınmı herkez kafa bulur senle be güzel insan. ...adam vs vs siteler var bak oralara.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar