Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi rp scripti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neden değil ki ?

Sen al bakam sizin evdeki sobayı sırtına o zaman bak çevik misin değil misin :D[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
annenle baban akrabamı ?
Mesaj tarihi:
nedense bugün aklıma deli fikir geliyor alla alla kendimi aşmış bişi sandım ehehe :)

yeni bir sistem :

Bu biraz saçma bişi ama hep sevdiğim bir sistem olmuştur. Ama hangi gme söylediysem saçma veya zor buldu gerçi yapılış sisteminide anlattım :)

Alchemy sistemi için :

İneklere verilcek bir tag ile bunlara süt eklencek boş şişelerle %5 şans saf süt elde edilcek. Süt çıkartmak için 90 üstü alchemy gerekli olacak. Peki bu saf süt ne işe yarıycak.

1. Heal potion gibi ama 50 can vericek.
2. Yapılan bazı armorlarda fln istiycek ( süt ne alaka derseniz bende bilmiyom :D)
3. Yemek menüsüne eklenecek yeni bir yemek çeşidi için istencek bu yemek vendorlarda pahalıya satılcak vs gibi bişiler.[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Bellow Nasıl Biri ?
Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]

Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 24 Ocak 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
ki ceviklik pek armorla alakali degil :)

duymamış olayım.Düşün bak tactics armoru pek etkilemez vuruş gücünü etkiler. Ama çeviklik armorunu etkiler. Ne kadar refleksin güçlü olursa ne kadar hızlı olursan o kadar kolay vuruşlardan kaçarsın buda armora etki eder.[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Bellow Nasıl Biri ?
Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]

Mesaj tarihi:
Hatta oyundaki wine beer yerine aslan sutu tekirdag gelsin statlar dussun filan dimi :) bide armorla ceviklik degil armorla miss dodge veevade orani artar[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
said:
Xcrack, 24 Ocak 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
Neden değil ki ?

Sen al bakam sizin evdeki sobayı sırtına o zaman bak çevik misin değil misin :D
evet haklisin :D

Bellow bu dusuncede bence gayet guzel ama sana da oldugu gıbı gerı cevırmısler bunu yapcak server sadece rp uzerıne olmalı rp ye agırlık vermelıkım bu dusuncelere onemversın[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz...

Brightlance Lifespan
Mesaj tarihi:
iyi dusunun beyler. tactics SADECE bonus dmg yapmaz. tacticsin uo daki asil amaci eger sizin tacticsiniz karsidakinden yuksekse karsi tarafin miss yapma orani artar. asil ben duymamis olayim :)[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Mesaj tarihi:
aga sen tactics armorla alakali diosun :P

ekleme: xcrack imza super
south park basladi ben kacar :P

[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 24 Ocak 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim bir fikrim var kucukte olsa yaptılar kelle avciligi mesala yeni harita üzerine iki yol yapacaz ipek ve baharat yolu bu yola herkez giremiyecek mesala değerli eşyaları lamalara bindireceksin yükliyeceksin ipek yoluna gireceksin vede asker alacaksın koruyucu asker onlar seni koruyacak ve bu askerler playerlar olacak çölde giderken karşına eşkiyalar fln çıkacak bunlar onunla savaşacak fln fln ...

bir fikir daha yeni bir para yapacaz gold gibi fakat ismi ve rengi değişik playerlar kendi aralarında onu kullanacaklar fakat vendorlar normal bildigimiz gold kullanacak vede ürettigimiz para normal gold un iki katı olacak playerlar arasında.. ayrıca herşeyin fiyatını düşürüp 1 m 1 milyon gold degilde 100.000 gold a sahip olan çok zengin olacak çünkü düşünsenize 600 tane altın elinize geçiyor hiç bişey alamıorsunuz çok saçma 600 altın normalde vede geçmişte çok değerli...

bu liste uzayıp gider çok fikrim var fakat değerlendirme 0 :)
Mesaj tarihi:
Degerlendircek birileri cika bilir sizin fikrinizde guzel ama kisitli yeni bir mapta tek olay uzerine ( farkli hols olabilir ynei bir boyut)[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz...

Brightlance Lifespan
Mesaj tarihi:
Dua sistemine benzer bisey benim serverimda vardi

bi heykel var ona tapiniodun :P karizman altinda eziliyim abi falan yaziodu ustundede rp den cok geyik olsun diye yapmistik. dua sistemi hosuma gitti guzel olabilir. bide ticaret olayina gelince runebook un oldugu yerde iki kati para kazanmak icin cok az kisi o kadar zahmete girer diye dusunuyorum

*acaba goldlardan 6 sifirmi atsak ne yapsak:P[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Mesaj tarihi:
Bide soyle birsey olabilir;

Dedigin 2 kati gold yerine diger rpg turu oyunlardaki

Copper bronze silver gold gibi madenler kullanilabilir.
mesela 1000 copper 1 gold 100 copper 1 silver 10 copper 1 bronze
100 bronze 1 gold 10 bronze 1 silver
10 silver 1 gold

vs.[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Mesaj tarihi:
bendeki acextar icindi :) calmis demek dopaq eheh benim degildi yani scp :) yannis anlasilmasin karizmayi cizmeyek calintici diye[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
  • Yeni Oluştur...