ocean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 niye su sekilde ola bilir poi sonlu atlar altinda oluyor buna benzer bisey olamazmi?/Darklight1903 evet dedigin sekilde guzel olur vede sorun cıkmaz sanırım .[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan [Bu mesaj Lifespan tarafından 23 Ocak 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eet güzel bir sistem :) birde rp için şöyle bir projem varmıi benim daha önce Uo ile ilgili bi sistem[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Bellow, 26 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki: ya nedense aklıma bu günlerde hep uo ile ilgili sorular takılıyor :) nese sorumu sorayım cvplar için şimdiden thx Şimdi düşündüğüm sistem şu yeni bir haritada çağlar ayrılcak 1. çağ 2. cağ 3. çağ 4. çağ (isimler dğeişebilir) bu çağlar üstüne kurulu olcak genelde oyun. Oyuna ilk giren kişi seçtiği ilk 2 skill 10 olarak 1. çağ da oyuna başlıycak 1. çağ çok gelişmemiş olduğu için sadece dagger vs. gibi küçük silahlar ve en dandik setler buluncak. 1. çağdaki adam str sini 70 leyip (en fazla 70 olcak yada int dex vs.) 7 skillinide 30 yağınca 2. çağa geççek burda biraz daha teknik gelişmiş olcak deri setler chainmal setler ve bir kaç tane iyi silah olcak burdanda aynı şekilde 7 skill 50 olunca str de 110 olunca çıkcak bu böyle 4. çağa kadar gitcek. Ama çağ atlayan bir insan geri dönemiycek her çağın kendine ait 3 şehri olcak zindanlar ormanlar vs. ortak kullanım olcak teleport olmıycak şehirlere gitmek için şehirlere gate konacak zindanlara koşarak ya da atla gidilcek böyle bir sistem uo da yapılabilir mi ? birde 4. çağdaki kişi 1. yada 3 . çağdaki kişiye dalamıycak ?? eet merak ettim yapılabilir mi ? not: hiç bir şekilde server açmıycam ne buna yeterli bilgim ne de gereksiz bir server açarak harcıycak zamanım var bu yüzden gereksiz msj atmayalım lütfen. Evet guzel olur bence cok hos dusunce bır nevı lvl lı oyunlar gıbı ama bunda fark olarak gerı donme yok (ornek olarak muonline gibi bisey dusunmusun kanımca bu[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 neden 4. cagdaki adam dalamasinki amerika iraka daliyor :)[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 msjı attığımda mu yu bilmiyodum :) mudan biraz daha farklı aslında daha çok yeni bir sistem gibi bişi eh deli hayalgücüm var ama bunları hayata geçirecek script bilgim yok olsa :) tcpip de öss ye verdi kendini bişi yapamıyoruz yoksa ne olursa olsun evden elite kısmın oynadığı 50 kişilik bir server açmak istiyorum. Rp serverı ve yeni harita bu yüzden yeni harita yapmayı öğrenmeye çalışıyorum değişik bir proje var kafamda :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Darklight1903, 23 Ocak 2005 23:18 tarihinde demiş ki: neden 4. cagdaki adam dalamasinki amerika iraka daliyor :) Bunun nedeni bir nevi eşit pvp şehirlerde guardslar olmıycak düşünsene 4. çağ insanları toplanıp 1. çağ insanlarını sömürürse aslında güzel olur kölelik :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende oss bitiminde sene sonu yani sana projende yardimci olabilirim. genis uo birikimim var. hayal gucumde genistir. script yazmayi bilmiyorum ama universitede bunun ustune okuacagim. yazilim isletme ve yoneticilik. burada scp ve en ileri seyleri yazmanin bile ogrenimini goruyorsun[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yani kolelik falan uo saatine gore 1 gun.[gercek hayatta 2 saat] olabilir ama sonraki uo saatindeki 12 gun icin [gercek hayat 1hafta] bir daha kole olamaz mesela o kisi. amerikanin iraka yaptigi gibin somururler :))[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben bişşi bilmem bu konuda world builderlığımı ve rp mi yaparım her yerde rp yi yaymaya çalışıp azarlanırım hatta gmlerin bazılarını entelleşme die banlar :) script bilmem öğrenmek için kassam öğrenirimde bu sefer içinden çıkamam.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hi evet gercekten dusunceler guzel uo cok ayri bir boyut kazandirir vede gunumuzde uo oldu dıyorlar bunu callandıra bılır dusuncesındeyım //// ayri bir zevk vercek olayda kasmak zor olmasi dahada bır zevk verır 2 .caga gecmek ıcın cok ugraslar sonucunda gecınce ınsan cok daha zevk alır. Umarim bu projeyı hayata gecırırsın bılgıye sahıp olursun ..[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bu scriptleri yazacak düzeyde bilgili insan var ama öss si var gaza getirmek lazım :) benimde harita yapmayı öğrenmem lazım ehehe dizaynını kağıda çi,zip bilgisayara kopyalıyım önce :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Evet guzel bır baslangıc ama bu ısı yapmak ıcın 2 kisilik bir kadro az dıye dusunuyorum // daha uzun zamanını alır projenın falıyete gecmesı[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bence cocugun hayatiyla oynama birak oss ye calissin benim gibi :P[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 zaten çalışıyor ama 2 kişi 3 kişi olsun uzun sürsün sağlam nbl özentisi olmayan bir server çıksın isterse 1 yılımızı alsın biz kendimizi ortaya koyalım sadece değişikliği gösterelim :) amaçta bu[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Tabi uo ya yeni boyut kazandırır her zaman dedım bu baslıkta cokda hos olur canlanır güzel olsun zaman onemlı del bende aynı dusundeyım.[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yazin benim serverimda oynasaydin keske :) nebuladan tiskiniyorum*[gora rulz] hatta cok eski bi accountum vardi onu arkadasin tekine vermistim banlatmis cocuk :) ama mutsuzmuyum tabikide hayir. sadece o kadar oyunu bilmeyen adam toplanipta staffi nasi turkiyenin en kaliteli serveriyiz diyor anlamiyorum. gecen bi kafeye gittim 6 yasindaki cocuk nebulada oynuyor vede kufur sayiyor. bide anlasma varya 13 yasin uzerindeyim geyigi kayit olmadan once. yalan hepsi onlarin. gerci bende uo ya basladigimda baya genctimde o kadar degil cocuk emzik emmeyi yeni birakmis uo oynuor.[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Haklisin kardesim Darklight1903. /// Arkadaşlar tek bir dusunce uzerınde sabıt kaldık baska dusuncesi olan yokmu . ??=[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 healing ile ilgili bir tane var ama rp ile alakasi yok :P[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Rp için başka bir fikir : Bardlar için : Oyunda bard var ama hiç işe yaramıyor. Olayı şöyle düşünelim; Bir bard var diyelim, elinde müzik aleti vs gibi türden itemler. Tag ile bard olanlara ayrı bir karma sistemi verilcek düşünün ( yada başka bişi aklıma bu geldi) Adamın müzik çalma yeteneği bir nevi sakinlik getiriyor. Tame bir charın bir hayvanı tame etmeden önce müzik çalarak sakinleştirebildiğini düşünün ( hayvanın tamesini -10 skill düşürcek ve daha az skill istiycek ) % 3 gibi düşük bir şansla tutucak ve 3 kez deneme sakinleştirilme denemesi yapılcak 3 kerede başaralı olamayana at dalıcak veya artık o adamın tame edememesine yarıycak. Ve bu özelliği tame skilli ile orantılı kullanılcak gibi bişi. Savaş ortamı için : Buda heal ile orantılı olacak adamın müziğine göre savaştakiler huzur bulcaklar belli bir can eklencek ekranda gördüğü her kişiye ( düşmanda olacak ama onu nasıl engelliycen bilmiyorum guild sistemi ile olur sanırım ) adamın heal ve müzisyenlik skilli ile ilgili orantılı olarak milletin canı artıcak ve kaç kişinin canı artarsa adamın çantasından o kadar kişi kadar bandaj silincek mesela 50 muzisyenlik ve 50 heal olan biri %50 şans ile herkese 5 can vericek 100 müzisyenlik ve 100 heal olan biri %90 şans ile 10 can vericek gibi bişi :) ve bu skilli sadece 2 dk da bir kullancak[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 direk vermek yerine regeneration oranini arttirir . bunuda diablo sistemi gibi yapabilir. party sistemi [ama oyundaki degil] bi parsomen kagidinin ustune yazilan oyunculara invite mesaji gidecek kabul edildigi taktirde aura gbi olan bu ozellikten yararlanabilir. tame olayida mantikli ama bu sefer cok zor kasilmasi gerekir cunku taming acayip zor gelen bi skill. 10.0 eksiltmek baya zor olmali[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 zaten bu sistemi ph olan bi servera koy sömürsünler :) 10 kişi kasıp 10 dk da giderler mareye ehehe[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :) harbiden ole olur yani[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bir sistem daha : Çeviklik : Mesela hiç kullanılmıyan bir skill ama çeviklikle ilgili olacak ben detecting hiding düşündüm adam saklananları görüyor bir nevi çevik hareket etmesini sağlar :) bu skilli neyse adamın onun %5 i kadar fazladan armor sağlıycak :) mesela 50 diyelim adamın skilli 50 / 5 = 10 olcak ve armoruna bu sayı eklencek.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Evet cok guzel dusunce ise yaramaz olan bir yetenek en iyi , zor ,kıymetli olur hos olur, tabıkıde bunda ph olmıcak :) dediginiz gibi.[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 iyide dedigin seyi tactics sagliyor. ceviklik dedigin miss orani iste. tactics miss oraninin modifieridir[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar