Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi rp scripti

Patonojen

Öne çıkan mesajlar

hadi bakalım kimse yazı yazmıyor ben yazam istedim.
Bir yarışma
ödül yok amaç çok. Belki iyi projeler çıkabilir.
Mesela arkadas yukarda bahsetmiş .tanı olayı

istediğim de bu scripti istemiyorum sadece planlayın hayal gucunuz nereye gidebilirse.

Hemen ben kendi örnegimi veriyorum

Mesela at ile uzun süre koşunca (5dk itibariyle baslıcak)
*atınız yoruldu* uyarıları gelicek
kosmaya devam ederse (6.dk itibariyle)
*Atınızın bacagı kırıldı* *Atı öldürmeniz gerekecek* gibi bir uyarı ve attan düşüceksiniz. Atı öldürmeniz gerekecek yoksa vicdan azabından siz öleceksiniz. (bunuda yapmak kolay)

var mı örnek yazabilecek olan dediğim gibi ödül yok planı olan yazsın elimden geldigince bunların scriptlerini yazıcam mesela benim örnegimin sripti hazır. Patide yayınlarız artık.

Sevgilerle[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN.
AŞKIM CİĞDEMİM
Sosyal ağlarda paylaş

Üşümek :

Oyunda bir adam iki saat oynadı diyelim öylesine dolaşıyor etrafta. Alttan bir uyarı geçicek üşüyorsunuz diye. 5 dk içinde adam odun yakıp ısınmaya başlamazsa (ısınmak yanan ateşe tıkla kendine tıkla) alttan bir uyarı daha Grip olmak üzeresiniz. Adam hala ısınmazsa. Grip olup ( statları 30 düşücek gripte insanlar ölmüyor halsizleşiyorlar :D) 1 saat böyle dolaşcak.[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Bellow Nasıl Biri ?
Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Cogu kisiye sacma vede asiri zor imkansiz gele bilir (baska bir arkadasim sormustu olabilirmidi bende bunu buraya yazmak istedim Bir binege iki kisi bine bilrimesi mesela action sirasinda arkadasinizin ati oldu yanina gidip bir komutla target verip oda kabul ederek atinizin arkasina oturma olayi ola bilirmi ( yada at arabasi ) Bunlari baska bi yerden gorup soylemiyorum sadece bir arkadasimla uo hakkinda konusurken bu konulardan acildi belirtmek istedim SAnirim Asi ri zor yada
// bir serverda gormusutm gm invisden cikiyordu arkasinda donen bir kafa tarzi item ve takip ediyordu bu ornek alinarak yapila bilirmi diye merak.// Sİzce ola bilirmi =? (imkansiz) :) herneyse Herkese iyi gunler .....

Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz...

Brightlance Lifespan

[Bu mesaj Lifespan tarafından 23 Ocak 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lifespan tarafından 23 Ocak 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hi anladim benimkide bi merak arkadaş sormustu bende boyle bir imkancikti fikirimi belirteyim istedim birde ( dedigim gibi bir serverda o sekilde item bir playeri takip ettigini gordugumcu ola bilir diye dusundum tsk ler.. iyi gunler[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz...

Brightlance Lifespan
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıcımı kuşandım, herşeyim hazır... Hmm, sanırım artık yola çıkabilirim... Peki ya malzemeler? Ah evet, hepsi burda, çantamda... *kılıcına bakar* Ahh be emektar kılıç, senide terketmiş gibi olmak istemiyorum ancak, bu yapılacak silahın kuvveti beni kendine çekiyor... Ama unutma, senin tılsımın bende, hep yaşayacaksın...

*zorlu bir yolculuktan sonra bir mağara girşine varır*
Evet...
*haritasını kontrol eder*

Rinoa'nın yazdığına göre, burası olmalı... *terlemeye başlar*
Sıcaklığı hissedebiliyorum! Tanrı bizi korusun.
*mağaradan içeriye girer*

Şimdilik etraf sakin gibi, ama genede önlem almakta yarar var. *kılıcını yavaşça kınından çıkartır*
*kılıcın sesi mağarada yankılanmaktadır*

Of, lanet olsun... O ses te neyin nesiydi?

*derinlerden hırıltılı nefes alma sesleri duyulur*

Umduğum şey! Lanet olası... tanrıların bile lanetlediği, kovulmuşların kovulmuşu, dışlanmışların en beteri...

*alev gibi iki göz ona doğru bakmaktadır*
Hemen heveslenme, daha hiçbirşey görmedin! HAH!

*kutsal ışık büyüsünü yapar*
Augus Luminos!!!

*yaratığın gözleri kör olur*

İşte böyle... Bir hamle daha, ve işte son vuruş...
*bütün gücünü toplayıp, yaratığın boyun bölgesine kılıcını saplar*
Berbatsın... Kılcımın gitme vakti gelmiş demekki...
*yaratık büyük bir alev parlaması ile yok olur*

Yoluma devam etmeliyim, hemde çabucak... *koşmaya başlar*
*uzun bir koşuşturmacanın ardından gizli yere varır*
*haritasını açar*

Hmm... haritaya bir bakalııım. Rinoa ne demiş? Limel din'as mila... Tamamdır. Anlaşıldı...
*bir süre sonra karşısına çıkan duvara birkaç sihirli sözcük fısıldanır*
Buldum seni Silmar, sonunda, işte burdasın!
*elindeki çekiç ile birşeyler döven adama doğru konuşur*
-Hoşgeldin. Adın Quein değilmi?
-Evet, ama nerden?.. Doğru ya, ne aptalım! *gülümser*
-Haha, malzemeler yanındamı?
-Evet, buyrun... *çantasındaki birkaç malzemeyi dikkatlice adama uzatır*
-Şimdi yere otur, vede hayatında birdaha göremeyeceğin birşeye tanık olmaya hazırlan...
-Peki efendim. *adamın tılsımları ve de malzemelerinin yardımı ile, kendisine yaptığı kılıcı dövüşünü izler*
...

Teşekkür ederim...
Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Chemical, 19 Ocak 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
Şu wastinin avatarı editliyorumda
Şu bilgisayarı atmak lazım
New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar*
Sosyal ağlarda paylaş

Lifespan imkansız diye bir şey yoktur!
At arabası yapılabilir .mul editi yaparak yapılır tabi iyi bir çizim gerekli bu bir aralar nebula forumlarında tartışılmıştı.
Sylveria orcları ayıya bindirdiyse buda olur.
Ama sağlam bi çalışma gerektirir.
2 kişi ata binme ise oda olur ama oda dediğim gibi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

Evet aslinda bende senin gibi dusunuyorum ama olurmu oyle sey falan gıbı tepkıler alırım dıye cekıne cekıne dedıgım ıcın o sozlerı sarf ettım tsk ederım ıyı aksamlar[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz...

Brightlance Lifespan
Sosyal ağlarda paylaş

iki kisinin ata binmesi icin once birinin biraz daha one oturmasi sonrada digerinin su atin digidik olayini yaparken char yukselip iniyorya orda disa kaymamasi icin cok ugrasmak gerekir. iyi bi uo bilgisi ve deneyimli bi kac kisinin calismasi sonucu olabilecek birsey . ama action ortasinda ne derece saglikli olur bilemeyecegim.[signature][hline]Uo`ya geri sayim:
6 ay
Sosyal ağlarda paylaş

olay zor değil kolay iki kişi ata biner ama sadece ilk binen kontrol eder. Ama onun için yeni bir mul yazman gerekir. Gemi gibi düşünün sadece geminin sahibi kontrol eder mantık budur yazılır kolay bişi ama ben yapamam :)[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Bellow Nasıl Biri ?
Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Evet bellow katılıyorum atın saybı kontrol edecek vede bınmesı ıcın bı komutla target verılıp adamın ok demesı gıbı bısey yaplılır evlere freed edermıs gıbı bır dıalog cıkartılıp karsıda okledıgınde bınmesı gıbı ugrasmak gerek[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz...

Brightlance Lifespan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 23 Ocak 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Biri Anim bilmem kaç pozizyonunda sürekli durur. ve follow durumunda olur. :) ama pek saglıklı değil gerçekten at kıtlığı mı var :) .add i_pet_horse

lol atı dert eden yok maksat double vurmak çifte güç olmak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...