Neron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Beyler izlediniz mi okan bayülgeni canlı yayına katılan bir bayan nasıl bozdu :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar, yalnız gezer, yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 zaten arayan herkez bozma çabasında[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 okan bayülgen gibi gıcık bi herife az bile yapıolar[signature][hline]Ben yalnız yaşar, yalnız gezer, yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 izlemedim nasıl bozdu?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 konusmayı yazsanıza bende ızleyemedm ve merak eddm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 okan bayulgen buyur filan dedi ama hiç takmadı yani bayanı oda buyurdum filan dedi okan bayulgen birsey yapardım ama filan bisiler dedi sen hiçbişey yapamazsın filan öle devam etti :) cok guzel yaptı o herife[signature][hline]Ben yalnız yaşar, yalnız gezer, yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kimin kimi bozdugunu yanlis anlamissiniz. telefonla katilan kadin kendince bukadar saat beni tuttunuz telefonda, bende trip atayim dedi, okanda ne yapalim yani gibi gayet dogal bir karsilik verince kadinda bisiy yapmiyacagini biliyorum, istemiyorum o yuzden seklinde bisiyler geveledi. okanda peki deyip telefonu kapadi. sorunlu, kasilmis insanlar arayip adamin programina konuk oluyorlar kendi ozgur iradeleriyle, sonrada kendilerince trip yapmaya girisiyorlar. bana cok zavallica geliyor bu cabalar. kimse kimseyi zorlamiyor cunku zagaya katilmasi icin. programin icerigi belli, sacmalayana verilecek tepkide belli. gecenin bir saatinde ego tatmin etmek icin cok daha risksiz yontemler var..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ocak 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 dojorel +1[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gabrielle chanel - coco chanel olayı bitirdi beni harbiden hangisi kadın tutturdu adı gabrielle diye parfümün adı coco ymuş ordaki modacı da adı coco diyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 o arayan kadinda bi gereksizdi hakikaten. sirf ukalalik yapmak amaci, yani anlattigi seyler programi takib edenlerin kacini ilgilendiriyordu bilemiyorum, sonra bir de adami sIkIstirmaya calismalar.. gereksiz bunlar gereksiz. bu arada bende kadinin adini coco channel diye biliyorum, gabrielle channel'i ilk defa duydum. ama barbaros sansal gayet mantikli cevaplar vermeye calisti genelde. tebrik ettim kendi kendime.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 iyi yaptı bence sovmenlik yapamıyor sadece milletle dalga geçiyor.Beyaz en iyisini yapıyor.Asıl espiri onda.Okan bayulgen dalga herif.[signature][hline]Ben yalnız yaşar, yalnız gezer, yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 işte o yüzden ikiside aynı kanalda.Yani kitleleri farklı diyelim.Yoksa ne amacı var benzer programların(tabi bu benzerlik belirgin şeyleri) aynı kanalda bulunması.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 zaga yı pek seveni görmedim tabiki vardır ama beyaz daha iyi bence..[signature][hline]Ben yalnız yaşar, yalnız gezer, yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player [Bu mesaj Neronn tarafından 09 Ocak 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 beyazi cok gereksiz buluyorum mesela bende. yine zaga beyaz tartismasina donmesin, yapildi o tartisma.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Zaganın duruşu yapılışı iceriği belli arayıp laf atmanın manası ne? Kimse seni zorlamıyor gecenin bi yarıosı zaga izlemeye. Adamın saat 12-22 arası her programda cıktığıda yok semra gibi. Sert bi program bazı ınsanlara cok koyan bı program bu yuzden gecenın o saatinde yapılıyor sadece istiyenler izlesin başkaları "denk" bile gelmesin diye.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 arkadaşlar modacının asıl ismi Gabrielle Chanel dır. daha cok şapka tasarımları vardır hatta ilk sergisini 1918 de acıyordu sanırım. orda barbarosunda dedigi gibi coco chanel parfüm için ortaya attıgı isimdi. yani o kadında koca modacıyı sıkıştırmaya calışıyor ve dinlemiyor.birde ukalaca etegini neden kesmiştir falan diyor komplex işi gibi durdu resmen[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 iyi de kadın isminin gabrielle olduğunu söylüyordu zaten? coco diyen barbaros idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 dojo +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Dojorel, 09 Ocak 2005 19:27 tarihinde demiş ki: kimin kimi bozdugunu yanlis anlamissiniz. telefonla katilan kadin kendince bukadar saat beni tuttunuz telefonda, bende trip atayim dedi, okanda ne yapalim yani gibi gayet dogal bir karsilik verince kadinda bisiy yapmiyacagini biliyorum, istemiyorum o yuzden seklinde bisiyler geveledi. okanda peki deyip telefonu kapadi. sorunlu, kasilmis insanlar arayip adamin programina konuk oluyorlar kendi ozgur iradeleriyle, sonrada kendilerince trip yapmaya girisiyorlar. bana cok zavallica geliyor bu cabalar. kimse kimseyi zorlamiyor cunku zagaya katilmasi icin. programin icerigi belli, sacmalayana verilecek tepkide belli. gecenin bir saatinde ego tatmin etmek icin cok daha risksiz yontemler var.. Budur helal olsun Aynen yazıcaklarımı yazmıssın. Olayı dogru durust anlayıp dusunmussun bunun ıcın tesekkur ederım. Daha oncede bırcokkez dedıgım gıbı Okan zagayı arayan herkesi zagalıyo böhüeee diye solenen tipler icin konusuyorum tekrar. Programı "gerizekalı" denılebılecek bos konusmak ve aptalca seyler solemek ıcın arayanlara yapılabılecek en az seytı yapıyor bence okan. Zırvalamak ıcın arayanlara az bile. Eskiden dalga gecıyordu bı guzel eziyordu karsı tarafı artık okadar yapmıyor. Gayet yerinde buluyorum. Okan bos adam degıldır laf olsun torba dolsun dıye laf soylemez. Geri kalan kendime göre artılarını saymak ıstemıyoru mburada gereksiz yere fakat Turkıye'de taktir ettigim cok sayılı ınsanlardandır. Bazı kısıler yok okana iyi oldu vs dusuncesı ıcerısınde ya bunu ben anlamıyorum. Tamam begenmeyebılırsın sacma sapan oh ıyı oldu falan demekle elıne ne gecıcek?. Yine aynı kısı beyazı sevdıgını soylemıs o tartısma cok yapıldı. Sımdı ona gırmek ıstemıyorum ama tek bırsey solıcem Zagayla beyaz show arasında dağlar var ve önde olan elbetteki zaga. Beyaz show'u gayet sıkıcı ve kotu buluyorum acıkcası. Sadece elındekı malzeme bıtmek uzere beyazın bıtınce ne yapacak bellı etmeye basladı bıle.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bu programı neden hep sorunlu insanlar arıyor yahu?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Ocak 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 program sorunlu olduğundan ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yo gayette duzgun kısılerde arıyor Zagalanmayanalrda oluyor Gecen haftakı zuhal bunun bı ornegı... Hep kotu arayanları dusunmemek lazım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Neronn, 09 Ocak 2005 22:04 tarihinde demiş ki: iyi yaptı bence sovmenlik yapamıyor sadece milletle dalga geçiyor.Beyaz en iyisini yapıyor.Asıl espiri onda.Okan bayulgen dalga herif. bunun bilincinde olup izleyen cok az insan var okan espiri yapamıyo ya Laf sokuo millete anca başka bildiği bi bok yokki ama beyaz duruşu falan laftan sonraki suratı falan süper adam tam yansıtabiliyo[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Beyaz vs Zaga'ya döndurmek ıcın elnızınden gelenı yapyıorsunuz. Topicin konusu bu degıldı. Erutan dedıklerının senın algılyabıldıklerın oranındadır. Sadece bukadar dıyorum. Dahada ateşlendirmeye gerek yok gereksiz bi tartışma.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Okan bayülgen aslında acayip espri yapar. Ama yapmıyo. İyice kendini ağarlaştırmaya başladı,burnu biraz havada ama severim gene de. gece kuşu dönemlerindeki esprileri baya güldürürdü beni[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Ocak 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar