Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9.1.2005 ZAGA ! ! !


Neron

Öne çıkan mesajlar

kimin kimi bozdugunu yanlis anlamissiniz. telefonla katilan kadin kendince bukadar saat beni tuttunuz telefonda, bende trip atayim dedi, okanda ne yapalim yani gibi gayet dogal bir karsilik verince kadinda bisiy yapmiyacagini biliyorum, istemiyorum o yuzden seklinde bisiyler geveledi. okanda peki deyip telefonu kapadi. sorunlu, kasilmis insanlar arayip adamin programina konuk oluyorlar kendi ozgur iradeleriyle, sonrada kendilerince trip yapmaya girisiyorlar. bana cok zavallica geliyor bu cabalar. kimse kimseyi zorlamiyor cunku zagaya katilmasi icin. programin icerigi belli, sacmalayana verilecek tepkide belli. gecenin bir saatinde ego tatmin etmek icin cok daha risksiz yontemler var..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ocak 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o arayan kadinda bi gereksizdi hakikaten. sirf ukalalik yapmak amaci, yani anlattigi seyler programi takib edenlerin kacini ilgilendiriyordu bilemiyorum, sonra bir de adami sIkIstirmaya calismalar.. gereksiz bunlar gereksiz. bu arada bende kadinin adini coco channel diye biliyorum, gabrielle channel'i ilk defa duydum. ama barbaros sansal gayet mantikli cevaplar vermeye calisti genelde. tebrik ettim kendi kendime.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaganın duruşu yapılışı iceriği belli arayıp laf atmanın manası ne?
Kimse seni zorlamıyor gecenin bi yarıosı zaga izlemeye.

Adamın saat 12-22 arası her programda cıktığıda yok semra gibi.

Sert bi program bazı ınsanlara cok koyan bı program bu yuzden gecenın o saatinde yapılıyor sadece istiyenler izlesin başkaları "denk" bile gelmesin diye.[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar modacının asıl ismi Gabrielle Chanel dır. daha cok şapka tasarımları vardır hatta ilk sergisini 1918 de acıyordu sanırım.

orda barbarosunda dedigi gibi coco chanel parfüm için ortaya attıgı isimdi.

yani o kadında koca modacıyı sıkıştırmaya calışıyor ve dinlemiyor.birde ukalaca etegini neden kesmiştir falan diyor komplex işi gibi durdu resmen[signature][hline]Deviant art gallery
my world my reality
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 09 Ocak 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
kimin kimi bozdugunu yanlis anlamissiniz. telefonla katilan kadin kendince bukadar saat beni tuttunuz telefonda, bende trip atayim dedi, okanda ne yapalim yani gibi gayet dogal bir karsilik verince kadinda bisiy yapmiyacagini biliyorum, istemiyorum o yuzden seklinde bisiyler geveledi. okanda peki deyip telefonu kapadi. sorunlu, kasilmis insanlar arayip adamin programina konuk oluyorlar kendi ozgur iradeleriyle, sonrada kendilerince trip yapmaya girisiyorlar. bana cok zavallica geliyor bu cabalar. kimse kimseyi zorlamiyor cunku zagaya katilmasi icin. programin icerigi belli, sacmalayana verilecek tepkide belli. gecenin bir saatinde ego tatmin etmek icin cok daha risksiz yontemler var..


Budur helal olsun

Aynen yazıcaklarımı yazmıssın. Olayı dogru durust anlayıp dusunmussun bunun ıcın tesekkur ederım.

Daha oncede bırcokkez dedıgım gıbı Okan zagayı arayan herkesi zagalıyo böhüeee diye solenen tipler icin konusuyorum tekrar. Programı "gerizekalı" denılebılecek bos konusmak ve aptalca seyler solemek ıcın arayanlara yapılabılecek en az seytı yapıyor bence okan. Zırvalamak ıcın arayanlara az bile. Eskiden dalga gecıyordu bı guzel eziyordu karsı tarafı artık okadar yapmıyor. Gayet yerinde buluyorum. Okan bos adam degıldır laf olsun torba dolsun dıye laf soylemez. Geri kalan kendime göre artılarını saymak ıstemıyoru mburada gereksiz yere fakat Turkıye'de taktir ettigim cok sayılı ınsanlardandır.

Bazı kısıler yok okana iyi oldu vs dusuncesı ıcerısınde ya bunu ben anlamıyorum. Tamam begenmeyebılırsın sacma sapan oh ıyı oldu falan demekle elıne ne gecıcek?.

Yine aynı kısı beyazı sevdıgını soylemıs o tartısma cok yapıldı. Sımdı ona gırmek ıstemıyorum ama tek bırsey solıcem Zagayla beyaz show arasında dağlar var ve önde olan elbetteki zaga.

Beyaz show'u gayet sıkıcı ve kotu buluyorum acıkcası. Sadece elındekı malzeme bıtmek uzere beyazın bıtınce ne yapacak bellı etmeye basladı bıle.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Neronn, 09 Ocak 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
iyi yaptı bence sovmenlik yapamıyor sadece milletle dalga geçiyor.Beyaz en iyisini yapıyor.Asıl espiri onda.Okan bayulgen dalga herif.



bunun bilincinde olup izleyen cok az insan var

okan espiri yapamıyo ya Laf sokuo millete anca başka bildiği bi bok yokki

ama beyaz duruşu falan laftan sonraki suratı falan süper adam tam yansıtabiliyo[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beyaz vs Zaga'ya döndurmek ıcın elnızınden gelenı yapyıorsunuz.

Topicin konusu bu degıldı.

Erutan dedıklerının senın algılyabıldıklerın oranındadır. Sadece bukadar dıyorum. Dahada ateşlendirmeye gerek yok gereksiz bi tartışma.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okan bayülgen aslında acayip espri yapar. Ama yapmıyo. İyice kendini ağarlaştırmaya başladı,burnu biraz havada ama severim gene de. gece kuşu dönemlerindeki esprileri baya güldürürdü beni[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 10 Ocak 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...