RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 truva resmen ömürden çalıyor, şehirlerarası otobüs değil dolmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Metroyla kartal yapın, feribota dolmuşla gidin, orda boş giden bi arabaya rica edin geçirsinler sizi karşıya. Ordan otostopa dikelin ilerideki üst geçidin altında büfenin önünde, max 20 dkya birileri alır o yönde giden, 3-4 araba değiştirerek varırsınız bu yolla evden çıkıp assosa varmamız acaip hızlı olmuştu, ama tam kaç saat sürmüştü hatırlayamıyorum, sadece oha nası bu kadar hızlı geldik dediğimizi hatırlıyorum Sanırım öğleden sonra edremite varıp orda bi dinlenelim demiştik bi gün. Güneş batasıya varamazsak diye. O zaman çok da hızlı gitmemiş olabiliriz bak, hafızam beni yamultuyo olabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 otostop mantıklı ya biz düşünemedik ordayken küçükkuyu-kamp yeri arası 3 kere otostop çekerek gittik geldik ilk 10 arabadan biri aldı üçünde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 insanlar neyine güvenip alıyorlar otostop ile birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 olm vs mankeni bile otostop yapsa almam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 aynen abi, türkiye de akıl karı iş değil. mankense hiç almam zaten kesin bir bokluk vardır diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 türkiyeyi sevmeyenler tez zamanda ölsünnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ben de burdan devam edeyim, arabayla cuma sabaha karşı çıkıp pazar gecesi dönmeli bir yer düşünüyoruz, kafa dinlenelim, az ayağımızı ege denizine sokalım amacımız, saroz körfeziyle ilgili kötü şeyler okudum, denizini mahvettikleriyle ilgili. Saroz çevresinde veya en kötü çanakkaleyi geçmeyecek şekilde öneriler var mı? Hatta şu erikli tarafına baya gözüm ısındı, özellikle italyan koyu kısmına, kamp da yapılabiliyormuş, var mıdır orayı tecrübe eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar