mortheria Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bu yaz ilerde yetenek sınavını geçebilmek için çizim kursuna gitmeyi düşünüyorum, en hızlı düzgün böyle ilerlerim diye. (Endüstriyel tasarım okumak istiyorum Ama asıl hedefim concept artist olmakta işte artık ilerde bakıcaz duruma. Neyse önerdiğiniz bi yer var mıdır sadece sınav odaklı olmayıp şöyle cidden geliştirebilecek beni neresi var Ankara'da? Ben bakındım pek bulamadım bi yer gidip görüşeyim falan diyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 yok mu tavsiyesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Her yerde var çüzim kursu verilir diye ilanlar falan, camdan kafanı çıkar görürsün bir tane :) Hayal sahnesinde varsa sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Varda işte hangisi sadece şu sınavı geçmeye falan odaklanmayıp , cidden yardımı olur bana bu yolda onu merak ediyorum. Bi kaç yer bulup görüşmeye gidicem hayal sahnesine de bakıyım dream theater dan nasıl çarpmışlar ama ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Cahit Malçok - bayındır 2 sokakta kızılayda sağlam bir kurstur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 lovecraft0Z said: Cahit Malçok - bayındır 2 sokakta kızılayda sağlam bir kurstur Samimi birine benziyor gidip bakıyım bi buraya , sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 benim kardeşim burada hazırlandı ve istediği yeri kazandı tavsiye ediyor, bi incele başka alternatiflerin varsa araştır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar