fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 50 lira olan fiyat 75 olmus. Yer turkbuku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ayaklı click bait gazete sitesi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 patronun oglu mevkisindekiler anlamaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 babama ihale verdiniz de ben mi yatıma lahmacun söylemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 gündeme niye açıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bu yaz yiyecginiz kaziklarin guncel hali. Tabi benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Aluriel said: gündeme niye açıyorsun Ldp- vatan sikilmadiniz mi ya 0.3 bile alamamis partileri 200+ sayfa tartismaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bizim burada 4 lira. haremlik selamlık otellerini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bi de lahmacun ne köylü gibi deyip kaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Aluriel said: de ayrı Ayirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Dolar arttı normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 fenngiver, beyaz türk, kaymak tabası vesaire demeden, ima etmeden önce aynaya baksan bir sayfada iki mesajını değiştirmek zorunda kalmazsın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Gözünü seveyim adananın, lahmacun ve ayran 1,75, en baba yerinde yersen 2,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 arcane said: fenngiver, beyaz türk, kaymak tabası vesaire demeden, ima etmeden önce aynaya baksan bir sayfada iki mesajını değiştirmek zorunda kalmazsın. :( Al konuyu mundar ettin ne vardi bu kadar terslenecek soruyorum ne vardi beyazturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 arcane said: ayaklı click bait gazete sitesi misin Su an ciddi ciddi soruyorum bu haber sana normal mi geliyor. 75 tl sence verilir mi bunlara , yoksa veren dusunsun abi mi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Sen sevmiyosan verme birader. Zorla mi yediriyolar. Turk insanini anlatan en guzel atasozu: "Deve dikene, insan skene gider" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 koylarda lahmacuna gelen her 5 liralık zammın yanda bikinili liste yapan sitelerde yerini bulması gündem materyali yapmıyor. yani yanlış yere açılarak mundar oldu thread. ederinden fazla para verene gülerim. o da bana gülebilir kafamı yoracağım mevzu değil bu diyerekten. o yüzden kafa yormuyorum. kafam benim paramla israf edende. ama işte o asıl gündem malzemesi. bu garbage threadini yormayayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Esh said: Sen sevmiyosan verme birader. Zorla mi yediriyolar. Turk insanini anlatan en guzel atasozu: "Deve dikene, insan skene gider" 75 liraya lahmacun yemiş insan savunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ben hep 5 liralık yediğim için sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 adamlar 2 ay filan iş yapıyor 75/6 = 12 TL gayet normal fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 koca kış lahmacun yemek varken gidip türkbükü'nde mi yicem lan. hani bırak 75tl normal lahmacun da yemem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Yoo yemedim, yemem de. Bodrumda fiyat politikasi genel olarak gecirme uzerine kurulu. Turkbuku de mandarin ve amann gruplarla top lvl yabanciya oynuyo artik. Maca kizinin disaridan gunluk musterisi cok. Elin arabi gelip yiyo, rus gelip 28 sise veuve cliqot acturiyo falan. 75 lira sana koyuyo, dolar milyarderine pek bisi yapmiyo. Benim isyanim konturlu telefonu olan turk un iphone kullanmasina. Kapitalizmde her gote gore yarak varken sen gidip zenciyi almaya calisiyosun. Sonra "aa cok buyuk bu" diyosun. Yeme guzel kardesim, alma kazma koylum. Flassh said: Esh said: Sen sevmiyosan verme birader. Zorla mi yediriyolar. Turk insanini anlatan en guzel atasozu: "Deve dikene, insan skene gider" 75 liraya lahmacun yemiş insan savunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 senin de zencin alıntının üstüne yazman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Ya daha gecen gun pimapen monte eden usta geldi, elinde iphone 6 yla. Su an otelde baya zengin bi ingiliz kaliyo adam iphone 4 kullaniyo. Sonra neden ak parti %50. Amk beyin % kac ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar