dasBock Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 selam annem whatsapp'ı güncellemek isterken yanlış bişeyler mi yapmış artık bilmiyorum, log-out olmuş live hesabından. şimdi güncelleme yapmak istiyorum şifre istiyor. telefon abimin hediyesiydi muhtemelen o kaydetti o da hatırlamıyor şifreyi. live şifresini sıfırlayayım dedim onu da yapamıyorum en son mailleri falan soruyor kitlendim kaldım. nasıl çözebilirim bu sorunu? telefona başka bi live hesabı tanımlasam ötekini silme gibi bir şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 En son reset gerekiyordu yeni hesap icin, bakmayali aylar oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 oo reset'te de herşey gidiyomuş ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar