Katibim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Quel-Thul said: baza (150x200) salon sehpası tv sehpası ayakkablılık komidin banyo sehpası vs vs böyle elinizde olan bişeyler varsa yazın, yerinizi de yazın ev bomboş şuan Selam ; Elimde köşe takımı koltuk ve köşe takımı iki kişilik yatak haline çeviren bazası var hepsinin altı sandıklı ve yorgan yastık atabilirsin Kızım için oda kuracağımdan satmak istiyorum ilgilenirmisiniz ? Telefonum 0505 876 76 17 Kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 WaNTeD said: insan olan bi sorar böyle böyle şeyler var ihtiyacı olan var mı diye skypetan yazar falan olm çok acele oldu bende anlamadım soramadım kimseye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 GÜNCEL WTB: komidin ayakkabılık banyo sehpası salon orta sehpası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 kardes topigine yanci olucam kusura bakma haftaya daha genis bir eve tasınacagim icin oturma grubu olsun masa sandalye olsun gozden cikardiginiz ne varsa talibim nakliye isi bende sokullu/ankaradayim tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar